Wednesday, February 24, 2010

first chapter

hello hello!



PERGH! baru sj gwa excited nak tulis blog. Pelbagai hal la yang menghalang gwa dari berkhayal..eh berkarya!

Nak dijadikan Cerita best, BFF a.k.a BestFuckinFriend gwa kena tahan wad.Haa lu ah, Nurul Adlina Mohd Azahar, siapa lagi!



2minit lepas lu bagitau, gwa dah tak mampu nak tahan. Titik fokus gwa hilang beb! Gwa terus ambil keputusan muktamad cabut class( walhal malas!). Lu nak tau, Gwa tengok lecturer membebel kat depan dah macam lu lah plak. Merayu-rayu suruh gwa datang teman lu. Kronik wei. BFF beb! Gwa sayang lu kot. Mana boleh tahan. Gwa ni hati lembut. Pantang kene rayu, mulalah cair (melt). Kalau tak ada lu (merujuk kepada Nurul Adlina), siapa nak BFF ngan gwa. Gwa loner ah camni! Get well soon ok Nok!




Nok no.2 (Nawwar Fathiah) aka BFF tapi shift weekend/ cuti sem je


Lu nak tahu, malam tu, gwa shejuk. Nok no.2, asyik-asyik curi comforter dari gwa. Hangin plak gwa. Gigil jangan cakapla. Boleh kancing gigi! Hee anyway babe, dapat juga gwa bayar balik sbb dulu lu teman gwa masa gwa sakit. Thanks wei. Gwa terharu!


message: Rindu dekat "ikan paus". Bukan main lasak! -.-

Sunday, February 21, 2010

kenapa ea?



huh -.- kelam kabut gila i dibuatnya nak start 1st line. SUSAH juga handle benda remeh ni. erk.
if i nak besar kan font?
if i nak skip line?
if i nak upload picture?
if i nak centerkan?
if nak ..if nak ni..if nak tu..aiyoyoyo!
MACAM MANA LAAAA?
botak kepala aku fikir lah!


p/s: hee ergh ergh TERUJA la siak! harap, uols bertahan ya! i akan post berjutajutaan entry! ^^

yeay!

at last. berjaya i create blog. weehoo ^-^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...