Wednesday, February 24, 2010

first chapter

hello hello!



PERGH! baru sj gwa excited nak tulis blog. Pelbagai hal la yang menghalang gwa dari berkhayal..eh berkarya!

Nak dijadikan Cerita best, BFF a.k.a BestFuckinFriend gwa kena tahan wad.Haa lu ah, Nurul Adlina Mohd Azahar, siapa lagi!



2minit lepas lu bagitau, gwa dah tak mampu nak tahan. Titik fokus gwa hilang beb! Gwa terus ambil keputusan muktamad cabut class( walhal malas!). Lu nak tau, Gwa tengok lecturer membebel kat depan dah macam lu lah plak. Merayu-rayu suruh gwa datang teman lu. Kronik wei. BFF beb! Gwa sayang lu kot. Mana boleh tahan. Gwa ni hati lembut. Pantang kene rayu, mulalah cair (melt). Kalau tak ada lu (merujuk kepada Nurul Adlina), siapa nak BFF ngan gwa. Gwa loner ah camni! Get well soon ok Nok!




Nok no.2 (Nawwar Fathiah) aka BFF tapi shift weekend/ cuti sem je


Lu nak tahu, malam tu, gwa shejuk. Nok no.2, asyik-asyik curi comforter dari gwa. Hangin plak gwa. Gigil jangan cakapla. Boleh kancing gigi! Hee anyway babe, dapat juga gwa bayar balik sbb dulu lu teman gwa masa gwa sakit. Thanks wei. Gwa terharu!


message: Rindu dekat "ikan paus". Bukan main lasak! -.-

2 comments:

  1. buduh!
    hehehehe..
    sowee lame x menegok blog kau..
    adehhh..
    pasni gwa update kaw kaw punyer..
    pastu byk nk tnye gak..
    tp rasenye nnt suro kau btol2kan le pape yg patot kat blog aku ea?? :))

    ReplyDelete
  2. haha akunya blog layout kena buang. sebab comment box tak boleh function. sekarang macam bodoh je layout. no time la babe nak search for a new one :P
    goodluck updating ur page! ^-^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...