Wednesday, March 10, 2010

Hole In The Head

Menggigil. Kenapa nak menggigil? Sejuk tak, demam tak. Hish. Ohhh fatutlaaa!
Esok Spm Result nak keluar! If Uols nak tau, 4tahun lepas, inilah yang I rasa. Duduk tak kena, baring tak kena. Restless habis! Al-maklum, belajar main-main. Mana tak cuak kan. Gigil satu badan ni Bro! Risaula Mak Bapak halau dari rumah ke apa kan.


Tapi yang paling siotlah kan. Masa otw pergi sekolah, sampai lambat (saja lambat-lambat sebab malu nak jumpa kawan-kawan, dah tau result tak cantik~), kawan-kawan call macam nak nak meletop Hp! aduhai -.-'. Makin tak tenangla duduk dalam kereta tu.
Dah sampai, masuk dewan, ambik, eshhhhhhh rasa nak charlow cepat je. HAHA. Tapayah la I nak bagitahu kan, betapa "Hebat"nya anak abah ni scor kan. Berseni-seni la tulisan dekat sijil tu. HAHA :)

BUT, Fiuhh..its been ages dah berlalu. Rindu zaman-zaman kena denda sebab berkemban keluar bilik air dengan tak tahu malu sedangkan depan tu je blok putra, rambut merah macam beyonce, kena rampas hp kalah otai, tak turun solat berjemaah, tak solat terawih menyorok dalam locker dilarang untuk bersin nanti kantoi, berbuka dalam bilik, tak turun prep and maaaaany more! =')

Anyways,

Mohd Syarul Iman & Mohd Syarul Anis ^^



My Dearest, One&Only Adik, Iman, Goodluck esok. I doakan U dapat result yang baik. Im proud of U! I tau U lah paling pandai dalam family ni ( of coz la I paling tak pandai. My big brother no.2 pandai) Heeee! U cakap U tak gigil kan? Ya ya, I gigil dulu sebab I dah tau result I teruk. Petanda cukup baik dah U tak gigil. All The Best! ^-^ hee

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...