Monday, April 26, 2010

Oh 22


Wow I just cant believe this! I dah tua!Oh I dah 22 ^-^ but, Nah number je increases( sedap kan hati sendiri lalala~)TAPI Uols, yang lain MAINTAIN~. Aiks, buat muka nampak? Kenapa tak percaya ke? Tak baik Jealous ok hihi :D And yea, I sangat happy because Birthday Celebration I this time, rasanya sangat sangat bermakna & gila macam nak mati! OHOI,thanks to-you-know-who-you're for celebrating my birthday haritu :). Uols ni memang gila, sawan, parkinson,cirit, sakit otak semuaa lah! But still, THANK YOU ALOT my Girls. I feel deeply HONOURED :') LETSSS browse tru all the greatest moments :* Lets lets Cekidaud XD

Inilah muka insan-insan gila datang jauh-jauh demi nak tekejutkan I :*

Control control..hihi

Ok diorang celebrate I dekat sini

Then menggila di salah sebuah pusat karoke :D

Eppp eppp jangan gelak

Thank you Girls :') I suka And not to forget. Thanks to Adlina sayang. For the present :) Cantik!(nanti I upload. Kasi satu donia tengok apa U bagi I awww). Encik Ailysm, thanks alot for the treat! ILY And not to forget keluarga tersayang. TQ sebab celebrate Nenek and I! ( Nenek I birthday dia sehari lepas I. So semua decided buat on satu majlis :) yehee) Haruk Pikuk majlis boleh ditonton dibawah.




Ye, gila! Harap maaf, almaklum orang Melaka Uols. Kecoh memang tak dapat dibendung -.-'. Memang hilarious funny!

Sunday, April 18, 2010

karaoke anyone?



Apa yang Uols buat whenever Uols get so stressed up? Aww jangan tanya I. Tak sempat I nak jawab, gambar-gambar dekat facebook dan diatas dah memberi bukti sahih yang I ni memang gila karaoke. TERUTAMA BILA STRESS ! -.-

Ramai my girls yang ada bakat. Sumpah ada! eii bukan cobaan ok. Ini betul-betul. Setakat bagi sepam dua menggigillah kaki Ziana Zain, Siti Nurhaliza semua. Cewah. Karaoke ni banyak benefits-nya.

Tips untuk dapat feel 'layan' bila karaoke adalah :

1) Sila pilih lagu HIGH notes - Haaa kalau dah setakat Uols nyanyi lagu yang tak mencabar vokal baik la Uols balik nyanyi dalam bilik kat rumah je. Kepuasan tu sampai bila nyanyi lagu, stock-nak-tercabut-anak-tekak baru la karaoke namanya!

2)Lagu dangdut - Ni memang tak tipu. Try-lah! Dari muram mencuka, terus tersenyum panjang sampai leher. aww kenapa macam ngeri pulak perumpamaan I ni kan? erk! Continue, continue, haaa Aktiviti menggerakkan pinggang atau orang melayu panggil gelek, boleh hilangkan stress sebenarnya!Kalau gelek gerudi inul lagi cepat kot hilang stress -.-'. Yelah dah bergelak ketawe bila kawan-kawan gelakkan aksi keras-tapi-masih-yakin-nak gelek Uols tu! tak percaya? WATCH this...



ps: aksi-aksi kurang menyenangkan tu harap dimaafkan :|

3)DUET dengan kawan-kawan - I cadangkan duet lagu Cobalah Untuk setia. Uols take turn la amik verse! Sumpah cool. Lepas habis nyanyi sure feeling cam DIVA semacam je.Stress tu ibarat boleh share ngan duet partner Uols tu. Serious. Tak tipu. Segan nak nyanyi depan kawan-kawan? Kita bukan artis Uols. Biasala tu. Hentam jeeeeeeee ^-^ takde siapa peduli pun! Sampai roboh pusat karaoke tu, barula diorang peduli kot :P


4)Lagu ada kaitan dengan problem- Haa ni I pun pernah rasa. Isssh dah kenapalah time-time tu semua barisss macam keeeeeena je dengan keadaan. Haaa, hambik, nangis terus lepas nyanyi.*kurang asam punya lagu* BUT, Atleast...keluar jugala stress yang terpendam tu kan :P

Oh, pendek cerita, I suka la pergi karaoke. Atleast I taklah minum arak ke, hisap ganja ke, terjun bangunan ke kan. Now, pusat karaoke pun dah banyak. Bayaran pun dah murah. Ehh tapayah la I nak bebel panjang-panjang. Weekend ni JOM KARAOKE! hee

simple ke siti?


Aha. Oh Uols sure dah tau about product Simply Siti kan kan?
Ececeh. I pun dah *belagak belagak*
I dah siap test power lagi tau guna product tu.
Er..maksud I bukan belilah. Testing je kat Watson :P
Heee..Apa yang I dapat ulaskan disini ialah. Product simply CT ni not bad lah.

Compact Powder: Ada banyak colour yang boleh suit skin tone Uols. Pilih je. But I dah test. I lebih prefer yang ade Glitters ^^. So sorry simplyCt tak ada compact powder yang ade glittering effects. oooow too bad.

Blusher: awww ni pun ade 2,3 colour Uols. Piiiilih je. grab ok grab! packaging I usha-usha dah macam Elianto pun ade jugak :P

Base cream: haaa this cream. Ala, macam yang Uols tengok dalam iklan la. Senang digunakan. Even lepas sembahyang pun ringkasss je boleh guna terus. Tepek je. Simply CT la katakan. HAHA. more or less macam BB cream la. Siap ade UV protection effects lagi Uolsss. Meletopppp!

Eyeshadow: Haaa ni penting. *muka serious* Uols tengok warna dark blue...AWWWWW. Cantik Uols. Glitters pun warna biru. Sekali sapu...oHHHH terus jadi DIVA :P
tapi yang tu je satu yang I suka. Yang lain agak kureng la..harga agak mahal la( I bukan nak boikot u kak CT tapi..sumpah, R30++ untuk seciput eyeshadow. Alahai..

Haa apa lagi. Uols pegilah jenguk jenguk dekat Watson berdekatan! Siapa lagi nak sokong kalau orang kita sendiri kan :) I bagi 6/10 untuk product SimplyCT! Congratulations!

Saturday, April 03, 2010



Hello BabyBabyDolly !


Currently Im sooooo in Alexander Mcqueen Mode

Not that "hunting" for shoes mode. But feel like commiting suicide -.-!
School's work is killing me!

Oh,give me a break please!

Hang in there Anisssss, Hang in there

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...