Sunday, April 18, 2010

karaoke anyone?



Apa yang Uols buat whenever Uols get so stressed up? Aww jangan tanya I. Tak sempat I nak jawab, gambar-gambar dekat facebook dan diatas dah memberi bukti sahih yang I ni memang gila karaoke. TERUTAMA BILA STRESS ! -.-

Ramai my girls yang ada bakat. Sumpah ada! eii bukan cobaan ok. Ini betul-betul. Setakat bagi sepam dua menggigillah kaki Ziana Zain, Siti Nurhaliza semua. Cewah. Karaoke ni banyak benefits-nya.

Tips untuk dapat feel 'layan' bila karaoke adalah :

1) Sila pilih lagu HIGH notes - Haaa kalau dah setakat Uols nyanyi lagu yang tak mencabar vokal baik la Uols balik nyanyi dalam bilik kat rumah je. Kepuasan tu sampai bila nyanyi lagu, stock-nak-tercabut-anak-tekak baru la karaoke namanya!

2)Lagu dangdut - Ni memang tak tipu. Try-lah! Dari muram mencuka, terus tersenyum panjang sampai leher. aww kenapa macam ngeri pulak perumpamaan I ni kan? erk! Continue, continue, haaa Aktiviti menggerakkan pinggang atau orang melayu panggil gelek, boleh hilangkan stress sebenarnya!Kalau gelek gerudi inul lagi cepat kot hilang stress -.-'. Yelah dah bergelak ketawe bila kawan-kawan gelakkan aksi keras-tapi-masih-yakin-nak gelek Uols tu! tak percaya? WATCH this...



ps: aksi-aksi kurang menyenangkan tu harap dimaafkan :|

3)DUET dengan kawan-kawan - I cadangkan duet lagu Cobalah Untuk setia. Uols take turn la amik verse! Sumpah cool. Lepas habis nyanyi sure feeling cam DIVA semacam je.Stress tu ibarat boleh share ngan duet partner Uols tu. Serious. Tak tipu. Segan nak nyanyi depan kawan-kawan? Kita bukan artis Uols. Biasala tu. Hentam jeeeeeeee ^-^ takde siapa peduli pun! Sampai roboh pusat karaoke tu, barula diorang peduli kot :P


4)Lagu ada kaitan dengan problem- Haa ni I pun pernah rasa. Isssh dah kenapalah time-time tu semua barisss macam keeeeeena je dengan keadaan. Haaa, hambik, nangis terus lepas nyanyi.*kurang asam punya lagu* BUT, Atleast...keluar jugala stress yang terpendam tu kan :P

Oh, pendek cerita, I suka la pergi karaoke. Atleast I taklah minum arak ke, hisap ganja ke, terjun bangunan ke kan. Now, pusat karaoke pun dah banyak. Bayaran pun dah murah. Ehh tapayah la I nak bebel panjang-panjang. Weekend ni JOM KARAOKE! hee

6 comments:

  1. anis,nme abh ryna slh tu, mohamad. bukan double M.hehe

    ReplyDelete
  2. anis,lagu yang paleng bes ntok karok ialah rindu-serindu-rindunya

    btw, plz list sket tempat karok bajet kat mlake
    duet tade la
    hukhuk

    ReplyDelete
  3. fharina: done! changed :)

    bali: yeaa? rindu serindu rindunya eh :P
    baget eh? tatau la kalau u suka box nye karaokekan. I ok jeeee ^^
    dekat melaka mall ade satu rm10 13 lagu :)
    MP -room, 1hr rm15!
    Jetty gogo box- room ada small, medium, large, VVIP. ikut harila, weekend mahal sikit!

    ReplyDelete
  4. mak datokkk...kemain lagi dia bedangdut..kalahkan inul da sumenya..hakhakhak
    anis try ar buat review tempat2 yang best nak jalan kat melaka..takpon kedai makan siap menu ngan harge ke..cambest je :D

    ReplyDelete
  5. weyh picha2 kt mn suma??hehe..
    x update pun..... :(

    ReplyDelete
  6. jack : haha waaaaah baiklah! saya akan buat! gimme sumtime ok? sbb sekarang tgh hectic sikit nak final! good idea btw! thanks ^^
    ieja: ang kata gamba semua censored! semua macam org mabuk kot..:P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...