Sunday, April 18, 2010

simple ke siti?


Aha. Oh Uols sure dah tau about product Simply Siti kan kan?
Ececeh. I pun dah *belagak belagak*
I dah siap test power lagi tau guna product tu.
Er..maksud I bukan belilah. Testing je kat Watson :P
Heee..Apa yang I dapat ulaskan disini ialah. Product simply CT ni not bad lah.

Compact Powder: Ada banyak colour yang boleh suit skin tone Uols. Pilih je. But I dah test. I lebih prefer yang ade Glitters ^^. So sorry simplyCt tak ada compact powder yang ade glittering effects. oooow too bad.

Blusher: awww ni pun ade 2,3 colour Uols. Piiiilih je. grab ok grab! packaging I usha-usha dah macam Elianto pun ade jugak :P

Base cream: haaa this cream. Ala, macam yang Uols tengok dalam iklan la. Senang digunakan. Even lepas sembahyang pun ringkasss je boleh guna terus. Tepek je. Simply CT la katakan. HAHA. more or less macam BB cream la. Siap ade UV protection effects lagi Uolsss. Meletopppp!

Eyeshadow: Haaa ni penting. *muka serious* Uols tengok warna dark blue...AWWWWW. Cantik Uols. Glitters pun warna biru. Sekali sapu...oHHHH terus jadi DIVA :P
tapi yang tu je satu yang I suka. Yang lain agak kureng la..harga agak mahal la( I bukan nak boikot u kak CT tapi..sumpah, R30++ untuk seciput eyeshadow. Alahai..

Haa apa lagi. Uols pegilah jenguk jenguk dekat Watson berdekatan! Siapa lagi nak sokong kalau orang kita sendiri kan :) I bagi 6/10 untuk product SimplyCT! Congratulations!

3 comments:

  1. anis..mcm knai..plkn kem desaru ke?..klu bkn abaikn je komen k..=)

    ReplyDelete
  2. bali: hihi U berkenan ke nyah?
    balqis: haa? yup! PLKN desaru. macamana jumpa my blog? come come add me on facebook!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...