Thursday, May 06, 2010

man + fragrance

Hello Babydolls!

Semua orang ada interest masing-masing. Ok let say, Uols diberi peluang untuk memilih life-partner Uols, semua orang ada long-listed criteria yang Uols nak tentang someone kan? Yes, I pun ada. Dont worry, I pun normal macam semua orang. Apa? Bagaimana? Siapa? Kenapa? ialah soalan yang Uols kena tanya diri sendiri.

Ok, salah satu criteria yang I found out baru-baru ini (untuk menambah lagi jumlah criteria's list number I :P) ialah lelaki yang berbau harum, wangi, sedap baunya sangat memikat hati! LOL. Uols nak tahu, kalau dulu I alil stupid hanya mahu lelaki kacak-tahap-nak-mati, tinggi, kurus, kaya, intelligent, romantic and stuffs. Now, tidak lagi.

Kenapa?
hmm...Kenapa?

Sebab bila difikirkan kembali, tak guna all that stuffs kalau hatinya busuk, badan berbau apatah lagi kalau dah berbau busuk menyakitkan hati pula, kaki perempuan, cakap besar, poyo, minum arak, bazir duit mak bapak, kaki belit, penipu no.1 Malaysia and all! kan? KAN? Kan?

OK, anis kau dah jauh membebel ni. Back to our topic just now, Ok, salah satu criteria penting sekarang adalah, berbau wangi. Tak hensem tak apa. Kalau hensem itu bonus ^-^.

Salah satu cara untuk berbau wangi adalah mandi dengan bersih, memakai baju bersih dan alil splash of perfume and spray or roll sikit deodarant! Wallah~ Wangi dan memikat hati terussssssssssss! ^-^ hee

Lelaki dalam rumah I memang semua suka pakai perfume. Baik dari Abah I, Abang I, dan sekarang Adik I pun sama :D

SO, if lelaki suka perempuan berbau wangi. We'ols pun nak lelaki berbau wangi! Tambah lagi kalau lelaki tu hisap rokok! Busuk tau Uols. Spray la sikit perfume. Cover up sikit kan? See, betapa pentingnya peranan perfume sekarang ni kan? ish ish ish :D




Perfume adalah benda penting dalam hidup I. I suka tukar-tukar perfume. (Padahal bapak I yang belikan semua :P) Kesian betul kau ni Anis.Tsk ) And I ingat lagi 1st perfume I dapat dulu, Miracle(Lancome). Tapi sebab bawa pergi asrama. Huh. Kawan kawan satu asrama share! Spray bagai nak gila! Budak-budak -.-'
Haha! Since then, I beli je perfume dekat Watson bawa asrama! Hee ^-^


Pesanan: Guys out there yang suka perempuan wangi carilah I. Ooops :D joke joke! Cepat cepat beli perfume ok GUYS! Yang single, dah jangan risau. I dah share tips ni! Cepat Cepat!

7 comments:

  1. anissssssssss!!!!!!!!!
    haha weh kite ni sehati sejiwa ke ape?
    j.lo luxe sama2.yummy.

    ReplyDelete
  2. HOHO! kan dah kata. kita kembar terpisah kot!
    sehati dan sejiwalah *pengsan*
    sep ikit duh! :)

    ReplyDelete
  3. memang setuju sangat2 yang lelaki harus berbau wangi juga! i paling tak boleh tahan lelaki yang bau rokok dan mereka2 yang bau macam rumput (ni kes main bola lepas tu tak mandi!) gah -_-

    cakap pasal perfume, entah kenapa hidung i hanya boleh tahan bau citrus saje. Yang lain2 boleh memeningkan kepala :D

    ReplyDelete
  4. anis!!!!
    ni anis jgk...hahaha
    fuh,lme btl xcontact;)
    sgt miss2 korg sumer.
    weh anis, aku letak link blog u ngn nawa kt blog I.huhu xperkan?

    ReplyDelete
  5. Eleh : Bau macam rumput? LOL :D funny you! Teringat pula mummy I cakap yang lelaki kalau tak suka mandi akan keluarkan satu bau macam bau "kambing jantan" *tutup hidung*

    Oh bau citrus ya! orangey :) so sure ur guy pun mesti pakai citrus base punya perfume otherwise u pula pening :P btw,i prefer flowery base

    anis: hello youuuuuuuuuu!dah habis belajar belum? i miss u moar gal! lama sangat tak jumpa and gelak gelak! anyways, u ada my hp number? and yea, sureeeee, letaklah! my pleasure!:)

    ReplyDelete
  6. mana kau pnye RL?tetibe...
    hahahah...
    kau mmg!naseb baik apit bau sedappp..(erk,bukan aku yg cium tp tertercium..HARUSLA DR JAUH OK)

    ReplyDelete
  7. RL ? Ralph Lauren ?
    ala picca tu apa yang ada atas meja je. ntah mana ntah aku letak lupa dah. kat bilik mak aku kot :P

    Haaa ko suka sampai suruh bf ko pakai sama kan. ko memang :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...