Wednesday, May 05, 2010

Proud Somehow?

YAHOOOOOO!







YEAY!!

LETS GO TO WONDERLAND WATER THEME PARK, MELAKA THIS COMING 15TH-16TH(OPENING!)
DOUBLE-TRIPLE YEY! THIS IS SUPER COOL! ^---^

Dulu ,whenever I terasa nak pergi water themepark sure dekat kepala I ni asyik terfikir
Sunway Lagoon, Sunway Lagoon, Sunway Lagoon, Sunway Lagooon. err and last sekali baru terfikir WaterWorld (tapi mummymonster tak bagi pergi sebab dia kata Waterworld ade hantu air sebab kolam-kolam hanya mendapat sambutan during holiday season -.-') aiyark!


But now, hari-hari boleh pergi! YEY! :D

p/s: Belakang rumah Uols je Adlina & Nawwar t(--t)! %$%$%



Here's the Map Uols ^-^, Erk, Minta Maaf gambar agak merunsingkan anak mata!






6 comments:

  1. niceeeeeeeee.....baru bukak ke?? yang ni kompom ehh tade antu air..hahaha

    ReplyDelete
  2. sebab baru buka, ramai yang akan serbu kolam2.
    insyallah. hantu air akan mati kena pijak ^-^
    btw, kalau nak pergi opening. pergi dekat melaka wonderland punya fb and bg contact info dekat HQ. dpt flat rate! :)

    ReplyDelete
  3. wahhh..
    memang blakang uma i pun..
    i jd silent reader u je yang..
    kalo rase2 traffic selnagor tu mmg i lah~
    ehehe..cantik da blog u..suke! :)

    ReplyDelete
  4. is it :P
    patutla banyak from selangor ^-^
    thank you dear for supporting me this much!
    im so new kan, so so few readers. glad ure one of em!
    Lets wonderland this 15th!

    ReplyDelete
  5. da pegi ker?? wa mau pegi juge! hehe

    ReplyDelete
  6. meh la balik. blanja kita!
    rm30 je sorang!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...