Thursday, June 03, 2010

Cant Fight The Moon Light

Setelah almost 3 weeks kerja di Rakeba Security. I belum sempat bercerita or memperkenalkan tempat kerja I ni kan. Ha so, memandangkan today I sedikit free, dapatlah I bawak Uols tengok-tengok tempat kerja I. Teehee :)

I sebenarnya tengah kerja lagi sekarang. I senyap-senyap snap pics. Ada parts yang I tadapat nak tunjukkan. So, jom I kenalkan dengan kakak2 office I ^-^


Ini Kak Azie. Dia handle semua hal-hal company financial. Bayar gaji, beli inventory, bagi advance and macam-macam lagi. Phew, kalau tengok dia kerja memang tak berhenti lah. Laju jeee. Dia 25 tahun. Suara nyaring and suka makan :P



Ini Kak Nurul. Dia handle account-account. senang cerita, kerja dia sama je ngan Kak Azie tapi sebab dia baru bekerja dia kena la tolong-tolong dulu kak azie, sambil itu boleh belajar :) Later, boleh la dia kerja tanpa bantuan and tunjuk ajar lagi.


Haa, dia ni Puan Mastura. Dia suka ketawa je. Gedik. Dia handle bahagian Admin.

Diorang bertiga la I tengok hari-hari. Ada 4 lagi lembaga pengarah adan 3 orang lagi pengurus dan seorang driver. Lain-lain pekerja tak kelihatan sebab ini Syarikat memberi Kawalan Keselamatan. So semua pengawal keselamatan semua ada dekat tempat diorang berkawallahkan :P Tak dapat pula I nak deretkan semua-semua dekat office ni :P



Ini bahagian lobby la kira. Siapa-siapa datang nak duduk tunggu :)



Sambil-sambil tunggu bolehlah tengok-tengok gambar gambar company and tengok-tengok sijil ke articles ke :)

Oh ya lupa.Because of semua Lembaga Pengarah ada. I tak beranilah nak snap picca bilik diorang. hihi. Bilik my father dapat la snap sebab bilik ada dekat depan. Since dia pun tak ada disitu, senanglah kerja. Teehee.



Haaa. I belum tunjuk Uols my place right :) Ok jom tengok ^-^



TADAAAAAAAAA -.-' walaupun macam hambar sikit. Tapi, ya, its my place :P ohoi kantoi tengah baca blog! ep ep pergi buat kerja anis!



This is my file. Besar betul tulisan I Tehee :)



OK, Ini I, Anis. I semangat pergi kerja! Chaiyok ^-^

7 comments:

  1. kenape awak cantik sgt.
    muaxx. ceom awk!

    -turtle- <3

    ReplyDelete
  2. haha turtle :P
    mana ada cantikkk! tq btw tau

    ReplyDelete
  3. anis,kenape mse i dtg x snap gmbar?
    bole jdk model sket kat lobby tuh...hehe =)

    ReplyDelete
  4. heee. nextime datang lagi ok! ill snap!!

    ReplyDelete
  5. okeh~
    i dressap baik punya! hehehe

    ReplyDelete
  6. ehhh nama u anis adibah? hehe baru tawu.

    ReplyDelete
  7. haha nama i macam tak kena ke? :P
    macam nama orang gemuk kan auuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...