Monday, June 21, 2010

miss me!

Memandangkan router dirumah suka buat hal.
Asyik-asyik meragam macam budak kecil tak dapat susu.
Kasihan I menjadi mangsa keadaan. Kalau nak di ikutkan hati. Memang nak sembelih-sembelih router tu! Ingatkan tuan punya badan je konon-konon maintainace tinggi, dengan router pun sibuuuk je nak sama naik! keke :) Apalah nasib.

So, almost seminggu jari-jari I kempunan nak belari-lari( atas keyboard laptop kesayangan budget macam pakar IT tak tahan seh), hari ni dia dah dapat! Horny sungguh >.< Sebab seminggu lamanya I terpaksa on9 tru phone and kidnap mana-mana wireless yang berkeliaran tanpa tuan. Orang berzakat kata kawan I ^-^'




MISS ME?

IM BACK YAW'LL! :D

HOT STORIES AND GOSSIPS
coming soon

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...