Friday, June 04, 2010

My Beautiful Nightmares


Phew.
Ondaway pergi office pagi tadi, macam biasalah I akan dengar radio. Selalunya I dengar Fly.fm, tapi pagi tadi tiba-tiba I dengar Xfresh.fm pula. Topic for today ialah MIMPI. I terkejut! Yea, lastnite I memang mimpi weird-weird. Past few days pun, my kawan-sejati-sampai-amposh pun ada cakap pasal her mimpi. Hm..

She mimpi gigi patah!
Maksudnya: Jika bermimpi gigi anda patah menandakan saudara anda akan mendapat kemalangan atau mati! Auch >.<'

The nextday, she mimpi again. This time, semua ahli keluarga her datang rumah. Oleh kerana she takut akan benda bukan-bukan terjadi she told me about her mimpi. Memanglah I seorang yang tak mudah-mudah percaya tafsiran mimpi ni. And plus, she ada cerita dekat her officemate, she cerita she mimpi about her friend which is my friend too , pregnant, and danggggg! MY FRIEND TU BAGITAU SHE PREGNANT beberapa hari kemudian!

MACAM MANA NI?
JADI KENYATAAN KE?
JAUHKAN LAH SEGALA KECELAKAAN
:( astaghfirullah

(eh eh my friend tu dah kahwin ye. tak boleh kira sebagai kecelakaan :P,itu kegembiraan ok! ^-^)

Sejauh mana kebenaran, kesahihan tafsiran ni semua? *gulp*

Ini semua



ISK ISK ISK -.-'

PS: If I mimpi kene kiss dengan my own uncle camne eh? brrrrrrr *screammmmmmm
:(

&& CONGRATULATION TO YOU ZATI :D

9 comments:

  1. anis;zati yg mane tu?tibe tibe terasa plak.hihi

    ReplyDelete
  2. hensem tak unlce u ? hahaha -nazry's :)-

    ReplyDelete
  3. zati aka you la :P congratulations :)

    uncle i? dah tua and alim kot :P

    ReplyDelete
  4. aku penah mimpi gigi patah tu...
    and after 1 week, my grandma pass away~
    bukan dkat anak2 dpt ptunjok tp kat cucu...
    hmm...nyesal sketla sbb time dy pegi tu da setaon aku x jumpe dy =(

    ReplyDelete
  5. ala sorry to hear tat :(
    hopefully jgn la jadi camtu dekat my friend >.<

    ReplyDelete
  6. hopefully sgt2...
    sje cite pengalaman...
    moral---> hargai insan tersyg disekeliling kite~

    ReplyDelete
  7. sgt! jangan tunggu bila mimpi saja ^-^ bagus betul moral of the story :)

    ReplyDelete
  8. xfresh ke hot.fm yg cite pasal mimpi?
    i mimpi u.
    kite kawen ke nnti maknenye? <3
    i likeee
    -turtle-

    ReplyDelete
  9. hot.fm eh?
    kikikikiki!
    ala you, i kena kahwin dua la ini macam :P
    demi you. love u!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...