Thursday, July 22, 2010

Eh? Keypolah Awak Ni!



Atlast, kawan sebilik-sebantal-seselimut-sepinggan-se....selsema-sebijak-segatal SEGALA JENIS SE!

Jeng Jeng Jeng!

Mengambil keputusan bijak-pandai-bernas untuk memulakan kerjaya dalam dunia blogging :)

I Love U baby-busyuk-suka-menangis-tak-dapat-makan-drumstick Ananuyio! cup cup cup :*

Tak rugi. Tak boring. Tak menyesal. Malah akan tercirit-cirit pula ketawa nanti
(Ana, adakah I seperti menakutkan para pembaca? -.- tak sengaja!
Bad Anish Bad Anish!)

Kalau tak cirit, wang akan dikembalikan ya. Erk. Yea, wang dari Ana-lah.Siapa kata dari I. Bukan dari I-lah. Wang dari I kena tunggu raya -.-'. Kalau cirit terlalu teruk kan kan. Ei, I rasa tu bukan salah blog. Tu salah Uols pergi makan makanan yang telah di'cirit/tahi'kan oleh lalat. Atau mak Uols tu tak masak cili betul-betul sampai masak. Tercirit la apa lagi. Huh! Lagi mau tak tahu eh!
Pek Pek *pukul punggung cirit*


Ha apa lagi kalau rajin-rajin Uols singgah la her page. Uiii nak tahu Uols *keypoh*, Ana ni pandai buat cake, puding caramel, buat pan-cake, masak rendang, masak telur, masak maggi, masak nasi kerabu, masak mee goreng mamak, masak ikan sweet sour, masak burung puyuh goreng isssh semualah! slurps ^^ rugi siapa tak pergi page dia. Dia ada buat pemberian makanan secara percuma tau tau
( Na, I tatau na. I main cakap je ni. Asal dapat tarik visitor. Rasa rasa dapat pancing tak? Kalau I kan kan bab makanan I laju. Sure dah terjerat XD ) Maafkan I. tsk T.T

ps: Dia baru buat one post. Tapi, dari 1st impression Uols dah boleh tau dia best. try la. Click-lah sini, ANANUYIO. Uiiiii ramainya click. Ey? keypoh la Uols ni! keke
prek prek! >.<'

BYEBYEBYEBYEBYE

2 comments:

  1. chomel. banyak sound efek! hehe

    ReplyDelete
  2. haha TQ :)
    nak kena pukul punggung juga ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...