Friday, July 16, 2010

Gerek Sangat Ke?




I tak tahu lah maybe ini perasaan cemburu-buta-berkatarax I saja atau apa kan. Tapi seriously lah, I dah sampai tahap bingung, pelik, tertanya-tanya seorang. Uish tolongla jangan biar I macamni. Kesiankan I ni kan kan. Ok, soalannya

Ada apa sangat jadi model ni?

Tak dinafikan ramai je perempuan cantik yang memang layak buat modelling. Ramai macam cendawan tumbuh selepas hari hujan dah sekarang ni.Tapi dengan adanya pulak insan yang ini macam

"Eh semalam I shoot sana...I semalam baru habis shooting dengan bla bla" "I ni model bridal sini bla bla, I ni nak berlakon movie bla bla " yang telah merosakkan atmosphere.

SEKALI TENGOK MUKA? (sambung sendiri)

SEKALI TENGOK BADAN? (Ya, sambung sendiri juga)

SEKALI TENGOK TINGGI? Biar I sambung, cousin I umur 10tahun lagi tinggilah!

KECIWA LA NENEK T.T U orang mengaku Model macam ini

I nak minta maaf la kalau I yang seorang yang rasa macamni. Tapi grow-up la sikit wahai insan-insan diluar sana. Buat modelling ni tak salah.If Uols memang model I memang mengagumi kecantikan Uols tu. Cemburu pun ada sikit. ok, BANYAK tet! Memang fofular. I faham. Tapi GEREK tu kena lihat juga kot terbawa atau tak terbawa dengan bentuk fizikal dan acuan wajah milik tuan puan datuk datin tansri puansri sekalian ya.

And and, If betul la, Uols bertahap Adriana Lima pujaan hati I tu, tak perlu bagitahu pun I boleh jumpa wajah Uols dalam magazine yeah?

ps: Aksi-aksi pose dengan rakan-rakan dimaafkan sebab tak ada unsur GEREK. I faham itu hanyalah aksi favourite past time Uols. Kecantikan itu hak milik setiap insan. Ya, I faham. I pun tengok iklan tu :P

OOps ramai nya dah marah dengan post ni! LARIKKKKKKKKS byebyebyebye!

5 comments:

  1. harsh harshh....hahahhaha...
    rajin updet blog skang..nice~

    ReplyDelete
  2. sapa modelnye?
    sapa weyh sapa??????
    nty ceritaaaaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  3. jack: hehe posting yang agak kurang berkualiti mmg rajin je

    akma: hehehehehe secret secret epp

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...