Tuesday, July 20, 2010

Im Sorry Malaysia , Indonesia

Ok Ok janji dulu tak marah I?
Ok Hmmmmmmmphhh (tarik nafas tarik nafas) Fuhhhhhh (lepasss)

I tak tahula apa kena dengan I ni. I..err
I dah suka sangat. Maybe Uols semua tak mampu faham dengan apa yang I sedang lalui.
I berperang dengan perasaan I sendiri setiap hari. Yea yea I tau semua orang benci. Tapi I mimpi hari-hari-lah. Sehinggakan perancangan untuk sambung Master luar negara pada mulanya I benci, tapi sekarang mampu jadi titik tolak untuk berada dengan lebih dekat.(cuti-cuti boleh visit Jakarta!)

Alaaa. Apa yang I rahsiakan sangat ni?

(jeling-jeling)


Alaaa


(muka merah)
(muka merah)

Jangan marah tau Malaysia!Indonesia! I angau over Ariel-Peterporn!

Yela mula tu semua nak OMG OMG OMG. Yaaaaaaaaaa OMG-lah semua :((

I dah lama OMG sendiri. I OMG setiap hari. Aku sendiri udeh tak tahu nak ngomong gi mana lagi sih! Aku liet dia kok ganteng banget dong! Tsk T.T

Maybe orang Indonesia sekarang dah pandai letak kaedah-minyak-dagu-digital kot. I tengok videoclip sekali saja terussssss KEBABOMBOMBOM ANGAU. Tak acah meleng taik kambeng laaaa. SERIOUSLY -.-'


Tengok ni tengok ni



Alaaaaaaaaaaaaa



Fuh Fuh Fuh ( sesak nafas)



*Cairrrrrrrrs* (diluar kawalan!)




OMG fainttttttt!


Ps:Video panas tak mempengaruhi eh! Hep hep notty notty! Tak mau Tak mau :|

8 comments:

  1. uishhh....mate die meme menggoda....
    kalau iman x kukuh, agaknye jumpe depan2 teros
    ter-pe-le-ot agaknye kih3.....
    rasenye xde sape benci die sbb video tu
    tp benci perempuan2 yg terlibat tu...
    btol x?

    p/s: kalau ade new collection,pass kat i tau =)
    -bat-

    ReplyDelete
  2. hahahaaha rupanya pasal ariel..egt kan apa lah td

    ReplyDelete
  3. hehehe.cik anis..saye pun minat si nazril irham ni..
    hensem la die nieee.
    body taff.suara best..
    ade seorg anak pmpuan yg comel gitooh

    kesalahan die tak kan menghentikan minat sy tu
    hehehe

    ReplyDelete
  4. bila nak pass????
    -bat-

    ReplyDelete
  5. anis syuhada: hehe marah tak marah tak?

    anisa hang tuah : ohhhhh! same goes to me! kesalahan dia tak menghentikan minat I! sep sep!
    alleia sgt comel. & for me sarah and him sgt cocok!

    bat: set venue! aku pass! panassss

    ReplyDelete
  6. tp die nyeee gler terhdp tettttttt tue melampau sgt laaaaa...huhuhu.
    =p

    ReplyDelete
  7. ala..
    rockstarrrr memang camtu kot. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...