Tuesday, August 03, 2010

Whats inside Haha's handbag?


Hello ^---^


So for today, I share sikit all inside Haha's handbag :P Hihi if Uols nak tahu, im the type yang tak suka bawa banyak stuffs dalam handbag. Tak suka berat. Kalau nak ikutkan sepatutnya dalam handbag perempuan normal, biasanya ada macam-macam. Kalau boleh semua yang ada dalam bilik nak bawa kan :P I kan macho tak boleh bawa macam-macam. Tergugat ke-macho-an I Uols. Sentap! Tapi bila hujannnnnn, I la orang yang terhegeh-hegeh tumpang payung kawan-kawan -.-' Terima kasih daun keladi, nextime boleh I tumpang lagi :)



Ini bag yang I guna for today :)


Hehe tak sangka ada benda ni dalam beg I. Kertas hasil testing perfume dekat mall :P



Satu set kunci kereta and kunci rumah.



Handphone pun 1. Tak ada 2, 3 macam orang lain :P Haa boleh nampak muka Mr. Ailysm la auuwww ^-^


1 vial Miracle Lancome(usually bawa satu botol besar, today tak bawa :P ), 1Lipstick, 1 Gloss :)



Behind ada my phone USB & earphone and ya ada bawa spare earings :)



Lastly hihi My baby-purse-busyuk :P

SIMPLE KAN SIMPLE KAN xoxo


Ps: Cik Ana, I tagg U >:) Oh ya, jangan tanya I mana my compact powder. I jenis seldomly touch up bila dah keluar :)

9 comments:

  1. tanya adlina apa ada dlm handbag dia plak..!
    hahahaah....!

    ReplyDelete
  2. HAHA oit mengamuk dia baca ni nanti jangan kata dia seorang. KAU pun sama naik. asik putusss je bag carry banyak banyak barang!

    ReplyDelete
  3. Nipis nye beg Hakak!
    Anis mulus dan gebus, tapayah pakai compact powder.
    i ADORE u !

    p/s: babe, cikidaut my belog. ive replied. HAHAHA

    ReplyDelete
  4. aku kan tak boleh tak cukop brg..sentiase mau ada feelin duk ruma je..kalo boleh,kete pn nk msukkan sama dlm beg..
    hehe~
    da insaf,mau beli beg kicik cm kau pasnih..
    idolaku~
    pfftt.!

    ReplyDelete
  5. hey, got my comment x kat cni.
    rase mcm da kelik post comment. Homaihomai.

    ReplyDelete
  6. anis: auww tq hunny! ^-^

    ana: eh jangan nak mulus mulus kat sini. awak tu yang mulus. trasa i sampai gastric tauuuuu :(
    I ADORE U TOOOO!

    kema: HAHA eh jangan follow aku beli beg kecik.nanty aku lapar mcmne nak mintak ko biskut!

    ReplyDelete
  7. nasib baik la aku ni lelaki.. huhhuuh

    ReplyDelete
  8. hehei. jangan main main. guys pun nowadays suka bawa handbag! auwww

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...