Saturday, September 18, 2010

Hidangan Hari Raya Patutnya..

Memandangkan each and everytime raya semua orang akan terbayang-bayangkan makanan/juadah yang hebat-hebat, awesome-awesome seperti rendang, kuah lodeh, sambal udang, kuah kacang , ketupat, laksa dan bla bla bla.

Auwwww. Siapa kata I tak suka. I suka gila! Tapi dah 4 kali raya I menghadapi kesukaran untuk membawa Mr. Ailysm untuk berhari raya. Apakah nasib I untuk 10 20 30 tahun akan datang? Hmmmmm mari berfikir. Rata-rata memang setiap kali I bertandang ke rumah orang untuk sesi makan besar memang jarang orang sediakan juadah untuk mereka yang tak makan nasi ni. HAHA. ^-^ ok cut it right there. Bukan I nak lari dari adat..just I ingin menyuarakan suara kecil orang orang tak makan nasi ni...keke :D KASIHAN

Sebab dah banyak sangat makan rendang dan sedara mara seangkatan dengan nya.Cuba Uols bayangkan Iols yang kaki tala rendang pun boleh naik muak makan rendang. So,tadi I ter'browse satu benda. Uish. Perut terus rasa lapar! And tekak pun hilang muak. HAHA belum lagi makan ni. Baru tengok gambar :P GRRRRRR LAPAR






AUW SIAPA YANG BUAT OPEN HOUSE ADA HIDANG THESE CUTE NYUMMY BABY MACAROONS PLEASEEEEEEEEE INVITE ME!

OH PRETTY PLEASE! T.T



p/s: See kasihan this girl. Dia dah tutup mulut tak boleh tahan muak makan rendang sudah :P ( Poser sebenarnya!) And and yes forsure Mr. Ailysm akan tidak banyak karenah kalau Uols ada hidang these babiesssssssssss! swear to god! ^-^

5 comments:

  1. huwa..ape tu anis?cute je shape dia

    ReplyDelete
  2. itu dipanggil macaroons kak mia :)

    ReplyDelete
  3. macaroons...1st time dgr..

    cute pula tu..di tgh2nya ada jem eh..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    TIPS MENGEMBALIKAN MOOD KERJA

    ReplyDelete
  4. nabilah & sylver-shooter: yes..kinda jem alike. cam dia fill inti la kat tengah2 :)
    ikut warna actualy, ada choc ada cam red bean filling..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...