Tuesday, September 07, 2010

Selamat Hari Raya

I BUSY LAH UOLS :)


A lot of things to be done!
Tapi tak apa, dengan kesempatan ini, I ingin mengucapkan
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA
kepada all readers out there :)Maaf la kalau ada terkasar bahasa atau post I menyinggung perasaan sesiapa. Hehe. Semoga semua panjang umur, murah rezeki hendaknya. Mari la bersalam-salaman. Yang baik hati boleh la hantarkan cake ke, biscuit raya ke kat rumah I! Hihi

This year, rezeki lebih sikit since I pun kerja for the past 4 months. So, this year I ada 3 pasang baju raya. Biru, chocolate, pink! And yes, I beli 3 type . Satu baju kurung modern, kaftan-cut with long dress inner and kebaya panjang :)
What about Uols? Hopefully ada baju raya jangan lah tak ada at all. Sedih I dengar tau.Ok how about kuih raya? Kuih raya rumah I sikit saja. Ada la a few balang. Cukup la sekadar memenuhi syarat menyambut hari raya right :)

Oklah all. Just a quick update from me.
MAAF ZAHIR BATIN YEA?


xoxo
muahmuah :*
Anis Haha ^-^

1 comment:

  1. hanis.!
    selamat hari raya juga.
    maaf zahir batin ok.

    byk bju raya,kasi i spasang la.i ada 1 je taon ni.
    nty jemput dtg rumah ye!!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...