Tuesday, November 02, 2010

25 Random Things About Anis Haha

Yes. Something that could bring all of you closer in knowing me :)

Here I wrote down 25 BASIC-must-know things about me. Ha ambil pen and kertas cepat :P



1) I tak suka membuat keputusan untuk acara berkelompok. Ex: Decide dimana nak makan?

2) Hanya study disaat akhir. Setiap kali tak habis belajar sure a thing akan cakap " If I belajar awal-awal sure I score". Tapi tak pernah insaf -.-'

3) Fast-learner. Cepat catch-up. Dannnnnn cepat lupa juga ye!

4) Memang Si-Mak-Pelupa mana letak kunci rumah dan kunci kereta!

5) Makan tomato sos bila makan Mc'd. Lidah minah salleh Uolsss! Keke

6) Orang kata I kelakar. Tapi selalu rasa confuse dengan kenyataan itu. Biar betul?

7) Mempunyai tabiat malas mandi. TETAPI ini adalah sebab kilang peluh I tidak beroperasi dengan active. Ia bersifat sungguh pasif. Malas memproses senang cerita. huh!

8) Boleh tak kalau I nak mengaku I pandai memasak?

9) Takut tengok movie hantu. Kalau ada abang badan katang bawak. Baru I rela! auwww boleh tumbukkan hantu untuk I. Hee

10) Rambut I tak cantik. Kulit I tak putih. Bontot I leper. Tetek I standard. Perut I suka vibrate. Kepala lutut I kecik. Badan I nipis tapi lebar. Leher I jinjang. Jari I tak runcing. Hidung can go. Telinga I sedikit astro. Ok ada bukti bontot leper. Jangan gelak :|


OMG buruknya :( tsk



11) Tahu tak I cepat muak makan chocolate?

12) Idamkan lelaki yang romantic sebenarnya. Eh kenapa ada perkataan sebenarnya ea? Haha

13) Jarang hafal lagu dari awal sampai akhir. Sindrom ke-susah-an menghafal lirik. Tang chorus je bukan main ha kuat nyanyi ^-^

14) Masih hebat memandu manual! :B

15) Boleh tidur dimana-mana,panas, bising, tak tutup lampu, tak ada bantal, sempit. I sungguh flexible :) and yea. Suka tidur paling teeeeepi.

16) Takut dengan segala jenis serangga. Rock rock juga. Tapi kumbang gwa takut broooo.

17) Bilik I menggunakan haruman Teddy Bear dari Lovely lace.

18) Ada satu almari padat dengan baju tapi last-last hanya akan memilih baju berwarna hitam atau plain shirt with jeans.

19) Perfume kesukaan I adalah Dior Addict 2 dan Dior Cherie.

20) Hari-hari mesti pakai jam. Bukti :



Warna-warna striking I suka :)


21) I tak suka perempuan yang cakap slang slang. EUW -.-'

22) I cepat tertarik kepada orang yang bagus dari segi pengetahuan akademik dan agama. Bukan blackberry or iphone dia ada berapa atau kereta apa dia bawa atau dia anak orang besar mana atau berapa banyak gaji dia atau dia abang long kawasan mana.

23) I tak suka lelaki yang ada misai, janggut, bulu dada dan berbadan katang/body builder. Geli tak pasal-pasal kan? Hehe

24) Mesti balik sebelum maghrib setiap kali hangout dan tidak keluar malam. Ada! Tetapi sangat jarangggggggg sekali.

25) I suka bergossip! HAHAHAHAHAHA. APAAAAAAAA? Nak bukti?







HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. BANYAK LAGI SEBENARNYA. MALAS JE NAK TUNJUK!




Sekarang dah pukul 3.34am. Gila buat dari pukul 1.30am tadi. Susah juga ye :/

Thanks for tagging me EchaSuzrin :)

12 comments:

  1. nok!
    kilang u tidak process secara betol
    sebab u tu pemalas nak exercise
    mmg la kilang peloh xberfungsi dgn normal
    hahahhaaa

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHA! nok jgn la pecah rahsia!!

    ReplyDelete
  3. Ur face mcm reminds me of heidi montag sikit. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Hoi. keypoh syiot muke lu dgn ad.
    camtu eh artis bile keypoh?

    p/s: finally,u update. I miss u =)

    ReplyDelete
  5. tahniahhh for ur come back..hahah

    yang last pic pakai jaket kaler hitam tu u ke??siyes gile bab kurus nak mam...:O

    ReplyDelete
  6. hehe... nice! especially no 10.... hahahahaha..... thankz ye~

    ReplyDelete
  7. memang muke gilegosip! confirm! :) HAHA

    ReplyDelete
  8. weyh mkcik!!!
    perlu ka upload pic aku cam bontot ayam r??!!!
    ngn add lg x bole blah!!!
    hahahahahahahah..
    anishuuuuuuuuuuuuu!!
    tp apa2 pun maintain howt ok..
    plg i sukaaa statement u,abg long kwsan mana...
    tu plg i likeeeeeeeee!!
    poyos je suma tu.

    ReplyDelete
  9. best2..so interesting...tp ad 25 je ke?or ade lg 25 + lagi...haha

    ReplyDelete
  10. Lebih dari separuh adalah sama. Mungkin itu memang sifat Aprilian kut. Haha!

    ReplyDelete
  11. number 8 tu, pentipu gle! haha u masak sedap la makchik. :) seyes xtpu. teehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...