Monday, November 08, 2010

Shopping vs Woman?

Malas nak terangkan banyak banyak. Yea, i know guys. Ni memang kelemahan/ketidak-kuatan/kelembikan/kesotongan perempuan! T.T Benci benci benci benciiiiiiiiiiii. Nak buat kempen anti-shoppinglah minggu depan. Kenapa-lah wujudnya benda alah 'shopping' ni? Pleasela.Beritahu I please yang actually tak wujud aktiviti yang dipanggil 'shopping' ni mengarut ngarut ni.

Hehe. Poyo.


Penatla I pujuk pujuk diri I supayah eh cilap supaya tak nak terlibat dengan aktiviti kurang sihat untuk purse dan jumlah angka/digit didalam akaun bank. Everytime cucuk bank, keluar resit,

T.T tsk! Hanya muka toya yang mampu makcik pamerkan. Makcik memang tak ada muka lain. Muka toya yang paling banyak.

Nak nyanyi lagu Pohon Beringin lah macam ni! huh!

AKU NAK KAHWIN ANAK RAJA OMAKKKKKK.
TOLONGLAH KAYO KAN DEN OMAK OIIII
.

heh!Jahat Ok Uols bayangkan I punya voice macam bawang merah! t-.-'t

Nah ini la hasilnya keshoppingan nya :S




OWG JANJIK TAK SHOPPING LAGI :"(


Walaupun makcik dah di isyhtihar papa kedana, eh cilap papa untuk lelaki! mama kedana lah!

Tapi makcik baik, makcik cubo-cubo sonyum gak walaupun tak berapo nak sonyum poket makcik ni ha :P



DAH NAK PERGI NANGIS :'(
SOBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBS!
MAMYYYYYYY!!!
KAHWINKAN DEN DONGAN ANAK RAJO! :(

2 comments:

  1. adoiy! nak shopping jugak...

    hu~btw, anis, i ada tagged u. Hope u jawab yer nt.. :)

    http://eeqa1988.blogspot.com/2010/11/entry-matang-duhh.html

    ReplyDelete
  2. hee thanks :)
    i will i will :) thanks for tagging tau!
    xoxo

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...