Wednesday, January 05, 2011

I dah botak :(









Mungkin uols perasan yang I mempunyai rambut yang kurang lawa dari gadis-gadis diluar sana *menangis-nangis T.T

Memang. Memang tak lawa pun. Orang tua tua kata kalau rambut orang tu keras maknanya orangnya degil. Tapi masalahnya I tak degil pun. I ada kawan rambut sikit punya lembut. Kalah model syampoo "tak perlu guna sikat" tapi peraaaaaaaaangai. Iblis pun angkat bendera kalau datang dia punya degil. Nampak sangat nenek-nenek zaman dahulu suka belagak seperti profesor, tak boleh pakai :P

I ni duduk la tukar tukar syampoo. Sampai naik letih dah fikir macam mana nak lembutkan rambut ni. Ada orang suruh pakai syampoo mahal. Yes, siapa tanak. Tapiiiiiii. Siapa pula yang baik hati nak sponsor maintainance rambut I later? Sebab itu yo den tak berapo nak sanggup dan den redha dengan apo dah diberi dek tuhan yang maha kuaso :')

Tak habis dengan masalah rambut keras. Ha dah datang dah masalah baru. Rambut gugur!
Jangan cakap la. lantai dekat rumah tu kalau biar seminggu. Dah boleh sangat buat karpet. Nasib I tak suka karpet warna hitam uols~! ahaks :D

Pening-pening! @.@'



Kalau ada yang malas cuci rambut. USE this one! 2 hari tahan! ^^


I tak berapa prefer this one :|


Ini best. Red and Pink colour best! Wangiiiii :)


Tapi syampoo diatas maybe terlalu mild untuk rambut degil I ni :(
Which syampoo should I give a try on?



Ini ke?


Fatin syorkan this one. Kawan dia kata melebatkan rambut!



Atau ini? Feeling Hanis Zalikha sikit :D


Ini sajalah. Best juga ^^, Hiks ada signature pakar rambut tau!


ps:Please help me untuk menukar rupa "orang mati laki" ini secepat mungkin T.T tsk

Sunday, January 02, 2011

Our 4th, Baby :)


Rasa rasanya dah besar-besar ni bila mummy perkenalkan I dengan kawan-kawan nya sure ada je yang menyakat mahu perjodohkan si X la, si Y la, si Sood la, si Yaakob la dengan I. Iya-lah muka owrang paling macam tak laku sangat dimata mereka kannnnn. Ampai ati :(

Ada auntie yang melabel I ni garang dan tak pandai bergaul thats why I tiada pasangan hidup a.k.a buaya-friend. Eh! apa tak betul pula. Memang betul sangat la I ni garang dan kurang pandai bergaul. Al-maklum wanita melayu terakhir~

*SERANGAN BATU, KAYU, PENYAPU!!

Ehhhhhhh chill la!

Yelaghhh. I bukan wanita melayu terakhirlah! Yela Yela Yela :P Jangan la marah akak-akak semua.

Buaya-friend siapa kata tak ada? RAMAI KOT.
Tapi Boy-friend? SEORANG SAJA :')

Since dah harung. Segala masalah yang timbul. I dapat rasakan Mr.A sangat menepati citarasa. Bak kata orang, saling melengkapi lah senang cerita! auww ^-^

I baik, dia garang.
I potpet, dia diam.
I merajuk, dia pujuk.
I miskin, dia kaya (ikut musim la tapi hihi)
I nak, dia tak nak.
I makan nasi, dia makan fastfood.
I tak suka mandi, dia suka mandi.
I comel, dia comel. EH!

I comel, dia comel.

Ai, menyirapla ngan laptop ni I nak tulis comot. Kenapa auto-correct? Lagi sekali, lagi sekali.

I comel, dia comel!

ERGH!

Ok, ok fine! I comel, dia comel sangat.

Eh mana datang "sangat" ni?

Ini sudah lebehhhhhhhhhh!!

Menyirap I ok uols! Menyesal betul I reformat dengan Mr.Ailysm. Habis dia dah hack biar laptop ni patuh dengan dia. Jaga la awak nanti! >.<'

So malas nak peduli,mari kita continue,errrr. Oh ya, dengan adanya Mr.A menemani I selama ini dapatlah I menyangkal sekeras-kerasnya statement berani mat Auntie sengal tu! Sila beli insurans ye lepas ni Auntie. Otherwise ill mengurat laki you. Eh! Anak lelaki you! tercacul pulak :P

Last but not least

Dear Mr.Ailysm honey,

U're the best Baby and you're the reason why Im still smilling .Darling do you know that the best damn thing about me is YOU? I love you,and not for what you are, but for what I am when I am with you :). Baby, you know you are my best friend. Meeting you was fate, becoming your friend was a choice but falling in love with you I had no control over! Ive no regret about it! You know that I'd do anything for you, and Baby, let nothing come between us. My love for you is strong and true. Very true~

Happy 4th Anniversary Love :D Hope our love will be Eternity. Insyaallah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...