Sunday, January 02, 2011

Our 4th, Baby :)


Rasa rasanya dah besar-besar ni bila mummy perkenalkan I dengan kawan-kawan nya sure ada je yang menyakat mahu perjodohkan si X la, si Y la, si Sood la, si Yaakob la dengan I. Iya-lah muka owrang paling macam tak laku sangat dimata mereka kannnnn. Ampai ati :(

Ada auntie yang melabel I ni garang dan tak pandai bergaul thats why I tiada pasangan hidup a.k.a buaya-friend. Eh! apa tak betul pula. Memang betul sangat la I ni garang dan kurang pandai bergaul. Al-maklum wanita melayu terakhir~

*SERANGAN BATU, KAYU, PENYAPU!!

Ehhhhhhh chill la!

Yelaghhh. I bukan wanita melayu terakhirlah! Yela Yela Yela :P Jangan la marah akak-akak semua.

Buaya-friend siapa kata tak ada? RAMAI KOT.
Tapi Boy-friend? SEORANG SAJA :')

Since dah harung. Segala masalah yang timbul. I dapat rasakan Mr.A sangat menepati citarasa. Bak kata orang, saling melengkapi lah senang cerita! auww ^-^

I baik, dia garang.
I potpet, dia diam.
I merajuk, dia pujuk.
I miskin, dia kaya (ikut musim la tapi hihi)
I nak, dia tak nak.
I makan nasi, dia makan fastfood.
I tak suka mandi, dia suka mandi.
I comel, dia comel. EH!

I comel, dia comel.

Ai, menyirapla ngan laptop ni I nak tulis comot. Kenapa auto-correct? Lagi sekali, lagi sekali.

I comel, dia comel!

ERGH!

Ok, ok fine! I comel, dia comel sangat.

Eh mana datang "sangat" ni?

Ini sudah lebehhhhhhhhhh!!

Menyirap I ok uols! Menyesal betul I reformat dengan Mr.Ailysm. Habis dia dah hack biar laptop ni patuh dengan dia. Jaga la awak nanti! >.<'

So malas nak peduli,mari kita continue,errrr. Oh ya, dengan adanya Mr.A menemani I selama ini dapatlah I menyangkal sekeras-kerasnya statement berani mat Auntie sengal tu! Sila beli insurans ye lepas ni Auntie. Otherwise ill mengurat laki you. Eh! Anak lelaki you! tercacul pulak :P

Last but not least

Dear Mr.Ailysm honey,

U're the best Baby and you're the reason why Im still smilling .Darling do you know that the best damn thing about me is YOU? I love you,and not for what you are, but for what I am when I am with you :). Baby, you know you are my best friend. Meeting you was fate, becoming your friend was a choice but falling in love with you I had no control over! Ive no regret about it! You know that I'd do anything for you, and Baby, let nothing come between us. My love for you is strong and true. Very true~

Happy 4th Anniversary Love :D Hope our love will be Eternity. Insyaallah :)

5 comments:

  1. amboi2 die..hapy annvsry both! ;)

    ReplyDelete
  2. Jannah; alahai...comel je awk ni anis...pape pon congratz tau...n nnt kawen jgn lupe jemput kite...=))

    ReplyDelete
  3. happy 4th anniversary..may ur love last forever..:)

    ReplyDelete
  4. amboi...sweet giler....selamat berkawan..huhu..happy anniversary....

    ReplyDelete
  5. amin...........congratz..hope u guys will be together till d ends.. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...