Friday, February 18, 2011

Keseronokan Anak Jembalang :P


Urgh Super Duper Muper Zuper Nuper Kuper Tuper









How Happy Mappy Zappy Lappy Gappy Dappy Tappy Vappy Xappy Zappy am I Today :D
Ive Finished My Degree :')
Im So Looking Forward For A LongLongLongLong Happy Holiday Indeed!

Body dah lesu macam sayur sawi 10 hari terbiar tanpa air. Muka dah sembab pucat macam zombie. Rambut kusut masai macam 7 hari sesat dalam hutan. Mata dah berpinar macam pakai spek power 700 sebelah kanan dan 150 sebelah kiri. Tapi kebahagiaan hari ini sungguh berlainan dari hari-hari biasa dan sebelumnya. Aku panjatkan setinggi-tinggi kesyukuran kepada-Mu Ya Allah. Alhamdullilah.

11.30am habis exam....

Haha : Mummy. Im so happyyyyyyyyyyy :D
Mumy : Hehe macam mana exam tadi? susah?
Haha : (berubah muka) Susah~
(mumy tengok exam paper)
Haha : Tapi dah habis dah :D bestnya! -.- eventho susah!
Mumy : (senyum lebar) Habis dah nis...(sambung senyum) I noe ure happy. Nampak!
Haha : hehe. Thank you. Thank you :')

(shake-hand lama lama lama gila sampai tersingai2 senyum dua orang)
(cool)
(oh tipu)
(buat-buat menjerit2 berlari2 pergi dapur. padahal sebak, cover tanak kasi macam pondan menangis)
I noe she's happy aswell :')

*ps: hadiah? anyone?

2 comments:

  1. wahhhhh..tahniah awak...awak ambik course ape ek??study kat mane??best nye..alief lama lagi..3 tahun lagi..sbb course yg alief ambik 5 tahun..huhu..comel je gambar awk..mmg potogenik..huhu


    ENTRY BARU ALIEF..kalau nak popular dengan cepat,,sila baca..jgn malu-malu..ni dia tips-tips nak jadi popular dgn cepat..""

    ReplyDelete
  2. yay.. gratz to you.. now wat? sambung master or straight to the realm of working?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...