Saturday, February 05, 2011

Kimia

ah indahnya moment bersama girlfriends dari zaman tak matured- pre matured, baru nak up sampai dah betul betul up macam kuih apam balik sekarang. Merekalah yang benar-benar faham dan kenal siapa diri kita .oh simply true. no doubt, till todaykan rasanya macam tak pernah je ada erti bosan bila ada antara mereka yang ajak minum-minum, lepak, window shopping, makan ice-cream, karaoke, picnic. ah semua :)

semestinya, inilah moment yang i paling suka sebab ya, boleh share gossips terhangat, boleh share problems, bila ada probs surely released gila bila dapat luahkan. since i tade siblings perempuan, kawan-kawanlah teman yang paling close to heart besides of having Mr. A :') *srot srot

and oh yea, kehidupan reality i memang sangat berbeda dari yang uols cuba bayangkan. jangan bayangkan. scary je yang uols bayangkan -.-'. gila jahat. Haha. Dengan kawan-kawan I ni jenisnya lebih gemar bergurau secara open. Seperti ini x)

-.-' bukan nak bangga tunjuk benda-benda macam itu. Its like, bila kita betul betul rapat, benda sensitive pun boleh jadi gurau. Tak ada hard feeling at all. Yeagh. See,muka masih senyum. Tapi astaghfirullah..nawwar, nawwar tak senonoh! weiks :P gigit jari tu kang!

See, manada plastic. Bila senyum, muka ada ketat sikitlah. Tapi bila ketawa, habis skru longgar satu muka. Haha. Yea, activity sihat seperti bahan-membahan kawan-kawan menjadikan bonding tu haih susah nak cakap. strong gitew! vely vely stlong ^^. macam manissss je dengar eventho macam hagham sebenarnya. Yolah, bak kata orang. "orang melaka" cit

Infact, seluruh malaya ni suka cop orang melaka ni kurang senang sikitlah didengar ayat ayatnya. TIDAK! (menjerit kuat sikit) ok cuba imagine, someone tu bermulut manis, tapi they talk shit behind ya? and mengeluarkan statement "i never talk shit about my own friends" oh that is so euw kan kan. tabaik tau. better be urself je :) (add, sila jgn ketawa )

Reality is still reality rite? so, oleh kerana itu, kami tidak mengamalkannya.bad bad attitude. alah, senang cerita kalau semua benda nak sentap, berpeloh la nak layan. ha cakap je macamni "taboleh gurau pergi surau"! haha :D

Haha pics yang selalu orang post selalunya gamba yang terbaik yang mereka mampu captured 1 daripada 1000. Tapi persoalannya, adakah mereka sebenarnya benar benar seindah itu? TET! tengok jelah minah paling kiri tu. kacak! :8) meet in person lagi hensem tau~

teehee. dah macam tak ada pinggang jadinya. and oh miza maafkan i ok kalau gamba u tengah jadi avril terpampang kat sini. Manalah tau, mungkin edry abdul halim baca blog i and dia memang tengah cari protoge rock kan? auw miza, i tengok u sampai lelap lelap mata feel. amboi, add pun sama. apa teruk sangat tu add? keh keh keh :>


Masa ni, miza membuat percubaan untuk terbang dari jarak dekat untuk me'nyempat'kan dirinya masuk kedalam gambar yang bakal dipotraitkan. LOL :D ure so funny girl.

ha ni i nak tanya. kaw ado? NAN ADO! ada nak buat pro pic menggunakan gamba ni? tak ado kojo den tayang lubang hidung. Haha! auw marah nawwar. but actually, comel juga kan kalau buat pro pic ;D . this is uber cute babe. :)

ha yang paling kiri tu sharina. nama manja cina. oops macam hana tajima? hee cina tajima pun boleh! yunalis pipa pun ada, yang baju biru tu :P


Comel je kan kalau dah ready kan! T.T

semua orang pun bole tipu-tipu sweet dalam gamba! hikhik saja je nak buat slot dibelakang tabir untuk today! so tadelah kalau meet in person sekor sekor dok terkujat tengok perangai masing-masing rite. perempuan pun ada je time when they bertukar jadi slumber, rock and fun. aksi aksi macam orang kena sawan tu. anggap je macam normal. memang normal pun. no hard feeling uols! till meet again. btw, saja tulis tulis cari pasal. enjoice :)

2 comments:

  1. anisshhh. best2. heee :)comel tengok korang!

    ReplyDelete
  2. thanks amalina :) kalau lagi ramai lagi best kan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...