Friday, February 18, 2011

Semangat AF9 Melanda x)

Debaran semakin terasa-rasa. Bak iklan dekat astro, kita dah kena standby tisu berkotak kotak mulai sekarang sebab takut kehabisan stock tisu dekat kedai kedai seluruh Malaysia sebab didatangi bahang dan demam AF! Dengan itu, tisu akan menjadi barangan kawalan . ini akan menyebabkan customer demand exceeds supply dan dengan itu price will be increased. scarcity will occured! oh nooooooooo *tutup muka guna tangan*

Tahun lepas, semangat berkobar-kobar nak tengok AF8 sebab jakun gila ada kawan dari university dapat masuk AF! Tiap tiap minggu tercongok melekat depan TV. nad emillia punya pasal , kering juga credit i asyik afundi pukal untuk dia! eceh ~ . lepas habis tengok nad, tutup tv, kroh kroh tido !

over, manada, kena tengok shahir dulu, baru boleh tutup tv and tito lena kroh kroh ! hihihihihihihihihihi. tapi cho cad, cahir caya konon kena cancer, cian cahir caya. tapi baru nak kesian, rupa rupa nya tettt. nan ado! buang karan je :P

Tahun ni,dikejutkan lagi. Seorang lagi, dapat layak ke stage top 20! Hati mana tak bangga, kawan berbakat beb! So ini hari, uols diluar sana tu meh tolong i. benda ni tak payah keluar duit beb, hanya guna hujung jari jeeee. senang sangat sangat.

Please Vote My Friend, Fahrur Raqib Abdul Majid For Akademi Fantasia 9.Follow Those Step To Vote:

01 : Daftar ASTRO http://bit.ly/hEux0Q
02 : Sahkan email
03 : Buka link AF http://bit.ly/h9t43j
04 : Cari "RAQIB dari MELAKA"

cepat sikit tau. ada sorang tu dah 62 votes! everyday boleh vote. Tapi satu hari sekali je ! Please click that vote button everyday!

so, anyone out there yang kenal dengan raqib ni rajin rajin kan jari anda! tak menyesal punya, suara bro ni mantap bokan main :) Afghan pun boleh bungkus balik kampung dan kecewa dengan diri sendiri la kalau dengar raqib nyanyi! barang baik punya x)

oh yes, budak budak MMU dah boleh sangat vote! another talented dude from our university uols! and yeah this dude adalah ex- SKJDP, SULTAN MUHAMAD & MOZAC! alah, yang tak kenal pun boleh hee!

hensem baru nak vote?

ha nah tengok sini ! raqib ni comel orangnya. belum dengar suara lagi. meremang you! :)





2 comments:

  1. waaa .member dapat masuk af ?congrats to him /

    ReplyDelete
  2. hee yup yup!
    you pun boleh vote for him!
    go go faster! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...