Wednesday, February 02, 2011

Terima Kasih Daun Keladi



TADA TADA ke TARA TARA TARA~

hello :)
dah lama actually iols menghilangkan diri sebab iols rasa seperti tiada manusia yang memperdulikan blog iols. awassss uols! uols tak mahu drop comment, iols tanak update :P weiks!

Oh well what can i say, phew, iols busy mengalahkan pengusaha lembu sekarang ini tau. memandangkan iols bakal menempuhi musim lembu mengawan. so iols busy nak set up tempat tempat yang strategic untuk lembu lembu bla bla bla...NAH! TET! actually, iols bakal menempuhi musim perperangan di dewan peperiksaan nextweek, iols saja je update blog sebab konon-konon nak dapatkan wish wish "goodluck exam anis" di muka-buku iols dengan penuh harapan yang menggunung-gunung, tapi iols tau, iols bakal kecewa. auw =(

Special thank you to anis syuhada for tagging me and giving me this versatile award! truely honoured :)

since iols ni versatile. eh . since iols pun tatau celah mana iols versatile tapi sedikit terharu bila ada manusia yang masiiiiiiih menganggap iols versatile *lambai lambai kain.
sankkkkkyou awak oh sankkkkyou :')

ok, menurut tagg yang dikenakan iols kena perasankan diri iols dah melampirkan sebab-musabab kenapalah iols rasa diri iols versatile. ahaks. nvm, iols akan berusaha sedaya upaya! oh yes, pasti sahaja ada pihak pihak yang berasa kurang senang bila iols mula bersikap sebegini. harap bersabar >:) keh keh keh. best best oh haku tak sabar!

1) iols boleh jadi amah.
  • rambut tak bersikat dan bau goreng, muka berminyak, baju lusuh, tak mandi dari pagi sampai petang. and i like it :8)
2)iols boleh jadi mak yang garang
  • jerit jerit siapa yang sepahkan rumah
  • bebel bebel bila semua orang malas
  • pok pek pok pek sebab kucing suka masuk rumah dan koyakkan langsir dan makan roti butterscotch!grrr :S
3)iols boleh jadi dr. fadzilah kamsah
  • kalau bff iols mengadu masalah mmg iols la orang suka membebel panjang.
  • keluarkan statement good good mmg hobi iols.
  • tapi yang pelik, makin ramai plak yang datang mengadu. penatlah iols nak bebel :P
4) iols boleh jadi laki
  • bab macho ni wa malas la nak kepoh kepoh. semua orang tau kan HAKAHKAHKAHKAH
  • iols ada misai semula jadi. recently, ada penemuan baru. iols dikurniakan janggut 2 helai T.T tsk
  • iols diberitahu iols ada halkum. sbb ada sebiji halkum di leher iols bila diketuk akan rasa sakit gila nak mampos. oh yeah, Mr.A yang cakap tu halkum. ceit. iols percaya tetiba.
  • iols tertarik dgn gadis gadis cantik auww boleh mengurat!
  • iols suka spoof movies :P
5) iols boleh jadi diva
  • iols suka bersiap over over. iols tak perduli apa kata orang :P
  • iols suka datang lambat. well, divaaaaa kan siap 3 jam. carotsssssss. awas uols yang cakap iols diva!
  • iols memang menjadi bahan gossip orang lain. yelah, mana orang yang tak cemburukan diva kan. OH SANKYOUUU ALL OF YOU ARE MAKING ME MORE FOFULAR & FAMOUS AMOUS! all hail!~
enafla 5 je kenapa iols rasa iols versatile. iols dah mula terbatuk batuk ni maybe ada la uols uols yang dah mulakan sesi mengumpat iols tu. awassssss! :P



malash iols nak layan gossip gossip hangat! jemput makan tutti! ^^

3 comments:

  1. hye iols..saya dah komen..so,rajin2 update k..hye iols..alief pun anis syuhada tag taw..kita berdua sama mndapat anugerah dari anis syuhada tu...weeeeeee...anis syuhada tu baik kan??hye iols..selamat berkenalan..nama aku alief..huhu

    ReplyDelete
  2. eh eh apsal dak alip ni ade kt cni?
    hahahaha ko ni mmg spesis mesra alam yerk?hahahaha
    oklah uolllsss tak kuasa mak nak melayan.tengs sesngat anishhh sebab rajin jwb tag ak.hehe
    btw..both of you mmg versatile habes!
    dah dah.mak dah penat nak membebel.
    k bye:)

    ReplyDelete
  3. aku suke point no.4..hahaha
    bab janggut 2 helai menarik!
    harap2 x tumbuh benda laen hehehe

    -bat-

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...