Tuesday, March 29, 2011

Kalau Aku Pun

Memang all this while tak pernah ada gutts nak meluahkan perasaan gila meroyan marah-marah dekat kaum adam/hawa yang cukup main manis bila mahukan sesuatu. Memandangkan kalau anyone yang nampak cam bold semacam, akan di banned sekeras-keras daripada hidup dengan normal untuk bercampur gaul dengan masyarakat (nak nak kalau cam emo macam orang mati laki dekat fb atau twitter or wat so ever laman so-sial)

kalau adaa button dislike, sure hancur orang click everytime dia update status. sadis. tsk

Ish sacry-nya kehidupan dipulaukan. maybe sebab ada satu aweks ni memang tahap keberanian dia dah mengalahkan tahap super-saiya, iols memang tabik bukan sekali. berpuluh-puluh kali sampai tangan lenguh pun ni. betul ni doh. rehat jap boleh?

Dah la cantik. berani. slumber. pandai. oi boleh tak jangan full package sangat please, jatuh cinta karang haa! berdosaaa tau kite!

dear awak, (cewah terus awak~)


iols paling terpaling paling-lah terhibur baca post terbaru awak ni. berani betul awak meroyan. eh jgn takut awak, saya gay saya ok! ha ha

sabar uols. i bagi link ni, siapa yang nak sibuk sangat nak tahu apa yang iols sukakan tu. click sini please, and baca sampai habis. put it this way, kalau lelaki-bygkan post itu for girls. kalau ure a girl- baca post tu terus. tayah tukar tukar. luahan perasaan betul! aih, menggeletar-lah i. setuju sangat! ahhhhhhh! ;)

ps: aum! iols pun garang tau. uols je tak tahu lagi.




3 comments:

  1. your friend is soooo cooll~ -yan-

    ReplyDelete
  2. hauhaha....bce n view blog minah ni,rpenye she's my junior..hauhaha...bdak law mmg ade strength tok menegakkan kebenaran sket..hauhahaha

    ReplyDelete
  3. yan: hehe she's uber cool! x)

    yana: ur junior ke? ya lah. budak uitm kan~ haha budak law mmg pandai berkata-kata! kherlass!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...