Wednesday, March 23, 2011

Tahun Depan I Kahwin!

OMG! Next year I kahwin? *pengsan*

Ehei, kerja gila ke apa? Walaupun I nampak gedik mengeletis tapi tanggujawab yang nak dipikul memang terasa amat berat tau. guni beras pun tak larat angkat. ni pula perkahwinan! :P


1.HOW OLD ARE U?
- proudly 23 yrs old!

2)ARE U SINGLE?
- im not married yet :)

3)AT WHAT AGE DO YOU THINK U'LL GET MARRIED?
- at the age I dah ada stable job, rumah banglo 3 tingkat, kereta idaman 3 bijik. huh!

4)DO YOU THINK YOU WILL BE MARRYING THE PERSON YOU ARE WITH NOW?
-*thinking* loading...loading.. (this might take a while..)

5)IF NOT, WHO DO YOU WANT TO MARRY?
- with who,thats not important to me, tapi biar yang soleh, cewah ;)

6)WHO WILL BE YOUR BRIDEMAID AND BESTMAN?
- is there anyone yang willing? :)

7)DO YOU WANT A GARDEN OR BEACH OR TRADITIONAL WEDDING?
- aigo, question uols taboleh lagi detail ke?*hint* kita kan ada adat :)

8) WHERE DO YOU PLAN TO GO ON HONEYMOON?
Hawaii. tasabar nak tengok perempuan pakai cengkerang. auww masyuk!

9)HOW MANY GUEST DO YOU THINK U WILL INVITE?
- ni nak tanya-tanya ni. nak datang lettew. kihkihkih

10)WILL THAT INCLUDE UR 'EX'ES?
-X Y Z ke, datangla. why not? my future husband's X Y Z pun invited! no biggies :)

11)HOW MANY LAYER OF CAKE DO YOU WANT?
- Nak blueberrycheese handmade by AmalinaYazid! 18tingkat! wuhoooo. burp!

12)WHEN DO YOU WANT TO GET MARRIED? MORNING OR EVENING?
-aigo. yang normal-normal pukul berapa tu ha. iols follow~ :D

13)NAME THE SONG/TUNE U WOULD LIKE TO PLAY ON YOUR WEDDING DAY?
- haih. jangan lagu pelamin ku musnah sudah. berpeluh iols nak cover cun nanti ;p ngeiks

14)DO YOU PREFER FINE DINING OR JUST FORK AND SPOON? KNIFE?
- alaaaa. susahnya soalan. kalau salah jawab how? FORK&SPOON >.

15) CHAMPAGNE OR RED WINE?
- Biar legend air sirap orang kahwin yang menghilangkan dahaga tu dihidangkan! gaga

16)HONEYMOON RIGHT AFTER THE WEDDING OR DAYS AFTER THE WEDDING?
- sukew lettew korek korek ni kan? :P right after akad nikah lah! (HA TAU TERBELIAK BIJI MATA)

17)MONEY OR HOUSEHOLD ITEMS?
-aaaaaaaaaaa awak ni. kang kite jawab nak dua dua awak mengumpat kite kata kite tamak!

18)HOW MANY KID WOULD U LIKE TO HAVE?
- makin kerap, makin banyak. BOLEH?

19)WILL YOU RECORD YOUR HONEYMOON IN DVD/CD?
- haha nak nak! nak show off kat cicit." cun kan oyang dulu? macam Adriana Lima-puluh kan?" *keningkening* kehkehkeh

20) WHOSE WEDDING PLAN U WOULD LIKE TO KNOW NEXT?
-siapa siapa nak jawab tagg me! i'd love to read those answers
! :)

thanks eeqa, for tagging me ages ago!

Muncho Love, anishaha!

3 comments:

  1. auwwww. i saw my name. hehe alamak kena selalu2 buat kek supaya bila anis nak kawen da teror tahap dewa da. hehe :P

    ReplyDelete
  2. Baru nak terKEZUT nak kecah kat afy anda maw kawen next year. heh.

    AHAHA! memang ages. Rasa macam tak teringat plak saya yang mengetag anda :P

    ReplyDelete
  3. done! haha
    i guess im too bored. aku buat tag kau.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...