Sunday, April 17, 2011

Ice Edge Melaka Sweet-tooth

wa malas nak cerita panjang. wa malas bebel panjang. lu orang pun bukan rajin sangat nak membaca. dulu kecik kecik buku contoh karangan lu orang malas baca, lu orang tapayah kelentong wa. kamus bergamba juga jadi buku kesayangan kan kan. haih..

impian pasang tinggi sangat pun tak guna. harapan tutti fruitti(TF) nak ada dimelaka memang ibarat tunggu Mr.A tumbuh misai bergabung dengan janggut macam Aj Mclean, memang tak.

bagus juga ar. ada sepasukan manusia membawa idea more or less, like TF! gracias muncho baby. nah, berbekalkan hidangan "topping" kurang segar pada pandangan mata, tapi rasa boleh tahan..harga pun boleh tahan nak sama naik dengan TF, eh tanak kalah lah senang cerita.



boleh tahan kan *tangan ke-dada, mata pandang atas* hihi

pada mata wa topping dia agak kurang menyelerakan. cococrunch bukan sebenar :/

baju pink, akak pekerja sekali tengok macam indon, ckp melayu pelat mcm cina. erk?

boleh pilih flavour. lupa nak bagitahu, ini bukan yogurt, ICE-CREAM ogay -.-'



suapan pertama

mmmm ba-ha-gi-a, ma-ni-sh :)

B)


*.*


;)

hmph ;/

dua ekor benda yang kegirangan ^^' sugar-rush attack

ps: Ice Berg ada di dataran pahlawan megamall melaka, betul-betul didepan big apple donuts :)

credits to amalina yazid, love

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...