Sunday, April 17, 2011

PMS? Euw



To all guys out there, silap, girls lagi penting untuk baca this time


Mungkin i adalah manusia yang pelik. i perempuan, tetapi i tidak di datangi PMS. percaya atau tidak, kita letak tepi dulu. ada apa dengan PMS? yes, itu persoalan nya.

Maksud PMS? hello? tak tahu yet? nah ini

1.Pass My Shotgun

2.Psychotic Mood Shift

3.Perpetual Munching Spree

4.Puffy Mid-Section

5.People Make me Sick

6.Provide Me with Sweets

7.Pardon My Sobbing

8.Pimples May Surface

9.Pass My Sweatpants

10.Pouty Mood Syndrome

11.Plainly, Men Suck

12.Pack My Stuff

....and my favorite one..

13.Potential Murder Suspect


Yes-la, i tau apa impaknya if bercakap tanpa facts. Tapi tak pernah ke uols rasa, facts juga telah mempengaruhi sebahagian hidup kita? Puas i google sana sini. Tapi deep down i rasa..

1) PMS adalah mengarut.

2) PMS adalah alasan untuk perempuan mengada-ngada tak tentu fasal

3) PMS adalah untuk orang yang tidak mampu kawal diri sendiri

4) PMS adalah medium terbaik perempuan nak tunjuk belang tersimpan. sila jauhi manusia ini.

5) PMS adalah lambang kelemahan perempuan yang diada-adakan

6) PMS adalah sikap perempuan yang layak ditamparkan tanpa budi-bicara

7) PMS adalah masa terbaik untuk lelaki mengenali perempuan yang mereka mau sedekahkan
hati mereka. Jika ada sympthom, tinggalkan saja. Perempuan tu dikhuatiri gila.

8) PMS adalah peluang perempuan nak jadi penipu yang konon-konon tak bersalah.

HAHAHAHA PUAS HATI I XD

Ye, mungkin ramai yang akan cakap, maybe i yang gila. tapikan uols, ramai je manusia yang i dah observe yang tak ada sikap sikap diatas. BOLEH saja. Mak i dari kecil dah ajar, semua tindakkan kita,kita yang tentukan. U PMS, SBB U YANG NAK PMS. get me?

come-on, get rid of such stupid excuses ok girls. be a grown up. get some self-control.

Kalau nak marah, katakanlah timing sikit punya baik ter'kena' on time uols 'bulan sabit merah'. Jangan jadikan alasan "OH I PMS". thats so not cool. katakan saja. "I MEMANG NAK MARAH. KALAU TAK PMS PUN DAH MEMANG I AKAN MARAH". jangan ada-adakan kaitan dengan benda yang tak ada.

Ini semua bikin lelaki sakit kepala saja. lead easy life style ok. u girls rock! cheers ^^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...