Sunday, April 24, 2011

Tips Kehidupan Bahagia

Hello semua.

Ya. Kurang mood sikit ini hari. bukan apa, gua dua-tiga-empat minggu ini ada sedikit runsing dengan masalah dunia. Tapi gua tak boleh nak luahkan perasaan amarah bak panas nya larva gunung berapi gua dekat sini.

Ya lah. Lu orang tahu tahu je-lah. Orang kita ni, taboleh nak sentuh sikit. Terbarai kain, dia kirai kita nanti. Bukan apa, gua nak buat teguran sikit dengan perempuan muda kat luar sana.

Gua sejak-sejak masuk ke alam pekerjaan ni. Gua asyik dengar pasal percintaan terlarang je. Perasaan dia panas, sama panas macam lu orang baca pancaindera pasal KD hamil 4 bulan tapi baru nikah bulan lepas. sama sangat.

grrrr :/

Lu orang ada bini sembahyang tunggang tunggek, full package, siap beranak half-dozen anak untuk lu orang. tapi sayang..lu orang cari perempuan muda lain. muda ke? *tangan ke bahu, mata pandang atas*

&& yes..

For perempuan muda diluar sana. Cukup lah. Yang dah bau macam tengkorak, kencing pun dah tak tos tu juga lu orang cari. ohhhh lupa, pocket tebal. lu orang lupa ke isi pocket tu bukan untuk lu orang. itu hak dan rezeki untuk bini+half-dozen anak dia dah produce tu.

Lu orang punya bijak, stock stock ada idea bernas nak kaya cepat, lu gi ngorat laki orang. bos bos lu aimed baik punya kan. Lu orang nak kaya cepat, patutnya lu orang kasi habis belajar sampai ada PHd.

Lu pulak, orang lain ada PHd lu orang pun sama naik nak. Tapi lu punya PHd lain macam. Tade MQA. PHd apa? Lu pikir la sendiri. Huh

Fikirkan lah baik baik. Bia jadi kat bapak lu orang baru lu orang faham perasaan orang lain.

Yang si tua lupa diri tu. Nak kawin pun cermin cermin kan lah dulu diri tu. Badan pun dah hamis. Kulit pun dah nak jadi kertas. Tidur pun dah berdengkur macam ikan paus. Barang lu pun ntah ntah dah taboleh pakai. Dah due date.. SUDAHLAH laki tua. amal-amal wirid lagi bagus.

Peace out!


2 comments:

  1. lu punya ayat ada stailo sekarang.nais nais!

    ReplyDelete
  2. lu bila dah kertua jgn buat hal ok ;) thanks!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...