Sunday, April 10, 2011

Tutti Frutti Di Melaka?

Dah. Cukop. Hentikan saja angan-angan tu. Walaupun Melaka Maju 2010, TF kekwhat tak nak buka kiosk dekat sini. Tanak kawan TF :'(

Biasalah, kalau gadis gadis macam iols ni memang selalu ada penyakit gigi manis (sweet tooth) oh cukup bahaya lagi bahaya dari sweet urine ( kencing maneh :P). Kalau nak ikutkan akal yang penuh syaithonirojim ni, memang iols dah lama bunuh orang sebab kempunan kan cinta dari TF :( overrrrr! ha ha

TAPI TAPE. RINDU DAH TERUBAT. LUKA DAH SEMBUH TAUUU :D

TARAAAAAAAAAAAAA!
Eh silap gamba! apsal gamba mengiurkan ni keluar? tutup mata awak .tutup mata. kita tercilapppp. awas uols. saja je kantoikan iols ada koleksi gambar tak senonoh T.T







Ha ni la pink berrys! bukan frozen yogurt mcm TF tapi ianya ice kisar+ perisa! :')

Promote habis cik akak!

Dapat terus kena gaul sebati baru best ^^,


Ni rupa asal. before gaul. dibawah salutan perisa mangga ada ice kisar kosong! thats why gaul :o


Ala banyaknya perisa nak kena cuba lagi! satu minggu satu la macamni! hee


Dah high pulak -.-'


Aiks,lagi sorang pun? T.T siap call satu melaka suruh datang. ha ha tak behave betul la adlina ni :* comel la


Mana lokasi? well, kalau singgah di melaka. datang ke DATARAN PAHLAWAN megamall. jalan-jalan sampailah uols jumpa satu fountain ada bela berpuluh-puluh ikan kap sebesar bapak kucing T,T.

Risiko: tiada tempat duduk khas disediakan untuk makan di Pink Berrys. Hanya dapat duduk di tepian kolam ikan kap. walaupun suasana macam best, tapi almaklum iols takut ikan besar..tercekik iols bila ikan kap tu berenang laju-laju :/epp biasa dia! Jangan terbaling Pink Berrys masuk dalam kolam, sudah T.T

Heee try it urself babydolls! :* muacks

ps: TF tiada, Pink Berrys pun layan~ :)





5 comments:

  1. haha manada berlendir laaaa :P sedap tauu ^^

    ReplyDelete
  2. gosh!TF xde kt melake?ingtkn ade, at least kt jusco kowt?waaaaa....cm mane nih!addicted to froyo dh ni.cm mane nk idop 4 bln tnpe die????

    ReplyDelete
  3. haha! sila bukak cawangan seketol jannah! please i begg u!!

    ReplyDelete
  4. camner bole jumpa jannah kt sini ni..mst aku google tutti frutti,melaka ni..hahahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...