Monday, June 06, 2011

Thank You ♥

Sebelum I terlambat, and jadi terlupa and i wanna say zillions thanks to those yang celebrate and kind pluss nice enaf to bagi prezzie to me. Dah besar besar ni mmg jarang orang nak bagi bagi hadiah. belanja makan pun dah rasa memadai dan rasa nak nangis bila orang sms "babe, lets i blanja makan, ur birthday today kan". ohoi melompat lompat sampai sakit sakit lebam kepala terhantuk sana sini :')

I rasakan, i tatau mcm mana nak balas. this is posted as special thank you to all yang ingat my birthday last april. erk, mmg la april punya cerita, tapi pending sampai june baru i ada masa la. HA HA HA, bila dpt hadiah please jangan bayangkan reaction i. bukan lebam lagi ye. stop thinking about that. scary :P


muncho ♥,
AnisHaha














oh nak preview gambar gifts?
boleh :)


TQ so much Mr A :')

TQ my best buddy Fifa! auww, oh all the way from Aussie :)

Super TQ to my dearest bff Adlina. Haha tunaikan apa yang i hajati. auww :P

THANK YOU!!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...