Sunday, June 05, 2011

When Haha Got No Time to Blog.

Siapalah dulu yang membakar semangat i suruh pergi kerja and jangan duduk rumah. Yes, kehidupan bekerja memang diff dengan kehidupan goyang kaki dekat rumah.

Sumtimes, baru saja sampai rumah belum sempat nak fikir nak makan apa, otak i ibarat batu bata keras dah. Tak function. Yang dia function adalah membayangkan satu tempat yang lembut and sejuk.Apalagi, memang White Room lah jawabnya. Tak sempat nak buat activity masa senggang i yang suka which is cam-whoring! :P

White Room preview sikit cannot byk

For now, memang i tiada idea yang bernas sangat nak diceritakan. Life kerja, ya as usual, 630am terpisat pisat bangun, mandi and bersiap. 830am masuk kerja. Kerja macam nak gila at 1245 pm rehat makan makan selama satu jam. 2pm masuk kerja balik..saaaampai la 5pm!

Walaubagaimanapun, i tetap thankful dengan kehidupan. Yela guys yang buat medic, lagila nak on-call etc..tapi kita at 5pm dah boleh pack-up balik rumah, makan nasi goreng, lepak-lepak with gfs gossips and malam at 8pm tengok nora-elena, after that habiskan masa berangan atas katil nak bf macam Seth sampai tertidur mimpi-mimpi siap. Haha but dhont you girls think that there is no guy yang macam Seth in this world?

No lar, there is, there is. Tapi sebab Seth tu hensem and kaya. Usually kalau ada pun guys yang hensem, badan ketul and hopeless romantic cam tu, cuba try test sikit kalau dia tak hensem? ado uols nak? Tapayah jawab. I dah ada the answer. Lelaki hensem mana ada camni in reality. Sebab dia tahu saham dia tinggi. Tapayah buat apa pun, menggelupur girls nak :P

SO STOP DREAMING OF GETTIN ONE! HAHAHAHAHAHA! SETH TAN TADE ,SETAN YANG TERLEBIH ADO!


Muka expression "u get me? faham tak apa i ckp" LOL x)

Isnin till Khamis inila rupanya. Pakai uniform. ahaks. Amacam cool tak uniform?

Goodnite, nak iron uniform! blueks :P



5 comments:

  1. anis! nape muke u nmpk dah kurus.. hehe...

    ReplyDelete
  2. muka ni memang suka buat magic. muka je kurus, badan gems la you :P

    ReplyDelete
  3. ok la..aku ni masuk lebih 8.30 kne blik kol 6...
    kalo x,kol 5.30 dh boleh chaw...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...