Tuesday, July 05, 2011

Haha and Fashion

Hi Babydolls!


My love towards fashion is undeniable. I adore few random odd people just because they have quirky fashion-sense and nothing can exceed 'em. The love spreads huge and unstoppable! Oh, I do not need Barbie to be my imaginary idol, I might just need Gaga more than Barbie to fill my fashion-dream-world. I might destroy Barbie, because I cant tolerate cuteness-es.


“We are shaped and fashioned by what we love" - Johann Wolfgang von Goethe








& yah.... I totally agree :)

Monday, July 04, 2011

Pontianak Much?



Peringatan: Awas! Slowkan volume speaker. Membingitkan & Menyeramkan!

Sunday, July 03, 2011

Haha & Fazura :*



Hello my babydolls!:)
had great weekend?how about all my darlings out there? i had a blast weekend indeed. duperduper nice! hee. hope semua pun enjoy sama macam i! dapat beraktiviti dengan people that close to your heart and dapat rest dengan amannya. what i hate about weekend is attending wedding! best, tapi boring kalau u tak berapa nak kenal siapa. and just great. minggu ni sifar wedding!

Nak dijadikan cerita, since minggu ni free, kwn i ajak pergi jumpa fazura! OMGUCCI! she's fucking pretteyh i tell u! rasa macam nak cekik cekik saja. sempat i bergedikkan dengan fazura atas stage. tapeduli dah apa orang nak cakap -.-'


thanks to Mr.A sebab sabar and baik melayan my gedikness tatday :') fazura i~
fine, adlina dapat berbangga sebab dia punya gamba sikit punya lawa. over the moon dengan fazura. tapi i? kenapa ini hukuman yang i harus hadapi. haih.

sedikit kecewa dengan muka i yang sedikit sengal. baru ingat nak frame gamba dengan fazura! frust ok frust ok frust ok . & im not ok! :S

nah tengok sikit tengok ni! haduhsakitnyahatiakunyahhhhhh!

grrrrrrrrr. nervous-over-the-head sampai kasi pose muka nak masuk tito satu! okthxbyebenci! :/
ps: fazura puji my handbag. oh sampai i terkejut bila realised dia tulis dekat poster skali ^^'

Haha so love u faz darling!

Friday, July 01, 2011

To Tired To Handle

Apa benda yang paling menjengkelkan apabila sedang dilanda taufan penat membuak-buak? I yakin semua orang pun bukannya tak pernah rasa this bad-feeling. it comes naturaly bebeh. tayah jemput, pasti melanda punya. kerat jari lah!

oh tak? fine >.<' kerat lah jari i ni. tsk

Manusia yang paling baik, pasti akan diam tak buat apa apa tapi muka mencuka kalah susu basi. yeah, i noe u people!

Benda yang paling penting bagi I adalah balik dengan keadaan rumah yang bersih adalah sangat menenangkan minda. That is why, macammana lambat sekali pun, sebelum I pergi kerja, I akan pastikan bilik palingggggg tak pun pillows tu disusun la eventho tak kemas bedsheet. Its ok. still boleh tolerate D:

Second, pleasela jangan tanya soalan yang berkaitan dengan office, nak nak lagi baru 2 saat melangkah masuk rumah dah dihujani soalan2. Yes, I noe u care. tapi cant u wait sampai orang dah habis mandi or dah chillex sikit..kan...muka susu basi tadi dah manis macam caramel balik kan. alahai-.-'

Third, paling tak boleh blah....ni dah hangin satu badan banyak sangat kes hantu jembalang mana dah buat kat office..konon-konon nak balik rumah boleh la lupa sikit. TAPI hantu tanah mana, makan tak tau basuh pinggan, sepah sana sini, nak lagi sedap, slumber cakap "eh masakkan nasi, lapar la perut aku ni..." ayat orang duduk rumah, menyuruh orang yang tengah sakit akal peluh panas jantung ni pun tak habis keluar ni masak nasi untuk dia pula. aiiiii T.T

Fourth, kita balik lambat sebab office banyak kerja. Ada pula hambaAllah yang menuduh, oh ko balik lambat sebab merayap eh. Memang sedap. Nak tengok muka orang makan manusia siap kitai-kitai usus. Sila la tanya. Esok front page Metro! confirmed!

Tolerate la please people. Fahami dengan keadaan sekeliling. Thanks sebab faham. Thanks sangat! :'S




Goodnite people. Minta-maaf kepada sesiapa yang kena bebel dengan I. workloads buat I membebel. Tired much? hell-yes.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...