Friday, July 01, 2011

To Tired To Handle

Apa benda yang paling menjengkelkan apabila sedang dilanda taufan penat membuak-buak? I yakin semua orang pun bukannya tak pernah rasa this bad-feeling. it comes naturaly bebeh. tayah jemput, pasti melanda punya. kerat jari lah!

oh tak? fine >.<' kerat lah jari i ni. tsk

Manusia yang paling baik, pasti akan diam tak buat apa apa tapi muka mencuka kalah susu basi. yeah, i noe u people!

Benda yang paling penting bagi I adalah balik dengan keadaan rumah yang bersih adalah sangat menenangkan minda. That is why, macammana lambat sekali pun, sebelum I pergi kerja, I akan pastikan bilik palingggggg tak pun pillows tu disusun la eventho tak kemas bedsheet. Its ok. still boleh tolerate D:

Second, pleasela jangan tanya soalan yang berkaitan dengan office, nak nak lagi baru 2 saat melangkah masuk rumah dah dihujani soalan2. Yes, I noe u care. tapi cant u wait sampai orang dah habis mandi or dah chillex sikit..kan...muka susu basi tadi dah manis macam caramel balik kan. alahai-.-'

Third, paling tak boleh blah....ni dah hangin satu badan banyak sangat kes hantu jembalang mana dah buat kat office..konon-konon nak balik rumah boleh la lupa sikit. TAPI hantu tanah mana, makan tak tau basuh pinggan, sepah sana sini, nak lagi sedap, slumber cakap "eh masakkan nasi, lapar la perut aku ni..." ayat orang duduk rumah, menyuruh orang yang tengah sakit akal peluh panas jantung ni pun tak habis keluar ni masak nasi untuk dia pula. aiiiii T.T

Fourth, kita balik lambat sebab office banyak kerja. Ada pula hambaAllah yang menuduh, oh ko balik lambat sebab merayap eh. Memang sedap. Nak tengok muka orang makan manusia siap kitai-kitai usus. Sila la tanya. Esok front page Metro! confirmed!

Tolerate la please people. Fahami dengan keadaan sekeliling. Thanks sebab faham. Thanks sangat! :'S




Goodnite people. Minta-maaf kepada sesiapa yang kena bebel dengan I. workloads buat I membebel. Tired much? hell-yes.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...