Sunday, July 03, 2011

Haha & Fazura :*



Hello my babydolls!:)
had great weekend?how about all my darlings out there? i had a blast weekend indeed. duperduper nice! hee. hope semua pun enjoy sama macam i! dapat beraktiviti dengan people that close to your heart and dapat rest dengan amannya. what i hate about weekend is attending wedding! best, tapi boring kalau u tak berapa nak kenal siapa. and just great. minggu ni sifar wedding!

Nak dijadikan cerita, since minggu ni free, kwn i ajak pergi jumpa fazura! OMGUCCI! she's fucking pretteyh i tell u! rasa macam nak cekik cekik saja. sempat i bergedikkan dengan fazura atas stage. tapeduli dah apa orang nak cakap -.-'


thanks to Mr.A sebab sabar and baik melayan my gedikness tatday :') fazura i~
fine, adlina dapat berbangga sebab dia punya gamba sikit punya lawa. over the moon dengan fazura. tapi i? kenapa ini hukuman yang i harus hadapi. haih.

sedikit kecewa dengan muka i yang sedikit sengal. baru ingat nak frame gamba dengan fazura! frust ok frust ok frust ok . & im not ok! :S

nah tengok sikit tengok ni! haduhsakitnyahatiakunyahhhhhh!

grrrrrrrrr. nervous-over-the-head sampai kasi pose muka nak masuk tito satu! okthxbyebenci! :/
ps: fazura puji my handbag. oh sampai i terkejut bila realised dia tulis dekat poster skali ^^'

Haha so love u faz darling!

6 comments:

  1. mncik!
    i tak dpt nk bgamba sekali!!!!
    gila rambut ad da sama mcm dia dahhh!!!!

    -ck-

    ReplyDelete
  2. fazura tuh walau awek gua,gua tak pernah gambar macam tu sama dia.puii!!!

    ReplyDelete
  3. ala k.anis,
    klo da cntek, wt mke mcm mne pown ttp cntek..
    yg pnting yakin..
    hehehee..

    *tgk c.kema sblh 2.,
    yakin jew amek gmbr ngn awek mne ntah yg ala2 artis...
    peace~
    (angah)

    ReplyDelete
  4. Tak Acih! Nak jugak.. F.A.Z.U.R.A kowt.. dush2!

    ReplyDelete
  5. ck: harus dah ko cover ayu saja kan segan segan tanak amik gamba dengan fazura! rugila ko tak pasal :P iols juga yang untung!! auwww

    headmaster: awek dalam mimpi mmg boleh bro! :D

    angah: nak rasa mulut awak sikit boleh? manissssss! over yakin tu yang mata mengantuk tuh! aduhai!

    eeqa: yes KOT!!! fazura my darling! omg mmg nak pengsan jumpa dia!

    ReplyDelete
  6. dia bukan puji handbeg you lah dia perli tu napa macam plastic bag heheh jgn marah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...