Monday, August 08, 2011

Penyakit Bahaya Remaja Malaysia 2011

Hi Darlings!

Lama tak dapat share share thoughts dengan semua! Rindu sangat tau! :S but today i semacam terpanggil nak share one topic dengan all of you.

Since dulu lagi i dhont like people that brag too much about themselves. at first, i boleh lagi chill. makin lama makin tak boleh blah. This boastful talk make me sick. very sick i shud say.

Sekali tak cakap 'up' tak sah. Best sangat ke cakap up? LOL x) Terus terang i cakapkan. I kurang bestfriend since i sangat cerewet memilih bestfriend. eh macam good good je kau Haha macamla semua orang suka kawan dengan kau kan? memang tak lah.

tapi kan tapi kan we have the option to choose over who we want to be bestfriend with kan. So i did my own research! salah ke? hope to get the best result kan? berusaha beb :)

Seriously dulu i try to absorb watever things and shits these 'high-class' people dok canang dengan i. But now, nomore and goodbyelah pada sesiapa yang ada this penyakit! Ure definitely not cool.

erk, u dhont get the idea yet?

baiklah kita mulakan sesi pembelajaran on how to value people's shit! adakah iya sejenis cirit air atau pun tahi yang mempunyai isi jagung dan berminyak selepas menelan maggi! hak hak hak

" i malas betullah nak bawak kereta MERC bapak i. and you noe mak i pulak asik paksa je i drive her BMW 5 series. malas betul la"

"oh girls, you noe what i ni tengah dilemma ada 3 orang yang suka kat i. sorang doctor, sorang lagi pilot. seorang enggineer. tengoklah i nak yang mana satu. pening lah nak fikir"

"eh melaka apa best. nothing kot. no life at all. mall pun ntah apa apa. F21 pun tade. what theeee. KL ni semua ada. Kerja KL la cool."

"Ow you jumpa my brother ke? dia naik apa? what? kapcai? no way! abang i bawak Saga FL kot! Tak pernah la dia nak naik motor-motor ni."

"aow, you model juga ke? i punn. aritu baru i tolak 1987656 offers modeling. bridal semua berebut rebut nak kan i. yeah, boleh la kita kawan baik since both of us models"

"Sungai wang? where is that hell? i tak pernah tau pun. Pavillion n KLCC or The Garden i tau la. u beli baju situ ke? macam tak best je. Boutique style ke?"

"ei, rugila you beli dekat Channel, i rasa dekat Todds lagi best. and yeah, LV pun lagi cantik cantik. eh you beli kat parkson? reallyww (buat muka dia tu)"





ok enaf. bulan puasa Anis Haha. bawak bertenang. t(--t) tak cakap ok, sign je!

To be continued

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...