Wednesday, October 12, 2011

Haha & Convo

stress belajar? give up repeat paper? headache and rasa annoying gila bila bangun tidur straight away terfikirkan FYP tak settle? malas yang membuak-buak & tak dapat nak pujuk dah kaki untuk carry badan pergi class? rasa dah beyond limit nak tolerate dengan notes & books? Duit dalam acc dah habis leka bayar fees, tapi pass nya tidak?or tahap amukan dah sampai paras hidung dengan lecturer, kalau jumpa tengah jalan rasa macam nak tikam-tikam sebab dengki habis tak bagi uols pass?

i just boleh cakap : chill la wei. enjoy it to the fullest! nothing to be regretttt of! do ur best!

lain? tak ada benda lain dah. just that. rasakan level of stress tu sampai maximum. gila lah selagi u boleh jadi gila. and make friends selagi u boleh berkawan. haih. so sad, its all over already.daym.

bila dah enter alam pekerjaan then ull know. bangun everyday 8am sharp mesti terpacul untuk punch card. lewat even 1 minit, considered as late. 3x lewat, amaran 1, 2, 3 and fired. kena kemas. kerja berjuta juta lemon. hp pun nak berbunyi sebab msg daripada digi, celcom,maxis etc. weekend rasa letih, hilang mood nak hangout. bf/gf call rasa seronok tapi dia lagi 'seronok' dengar u berdengkur belum 5 minit pun berborak. bff ajak pergi vacation, tadapat pergi sebab purata annual leave u xcukup & the list went on and on....

tanggal 9.10.11 (nice number right?!) yang lepas, i melalui saat yang mengembalikan saat-saat indah university. eventho kena tunggu about 1o months after i completed my studies, but its ok! and yang paling cannot go bolehkan masa berdiri untuk nyanyi uni's anthem punnn sebak. rasa macam insan berguna. kikiki and no to forget, thanks alot to those yang dtg and celebrateeeee my convocation day! u guys mmg awesome! and i appreciate it to bits!

hugs and kisses! xoxo

p/s: mmu pleasela organise well hari rehearsal korang. i dah jadi org somalia that day bertarik rambut nak dapatkan robe! -.-' and terpaksa menyerah diri untuk bertukar menjadi arang berterik di tengah panas , beratur sepanjang sungai nil dan membawa semangkuk kuah di ketiak untuk mengaktifkan smart card. THANKS ALOT.

Multimedia University Melaka Campus 2011 :')


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...