Sunday, November 20, 2011

The Happy Day 20112011

Hello Babydolls!




I dhont have any idea to explain why i love this two people.
I see "maturity". No need to be express it in a sweet mode video. But this is cool enough. Congratulations!


p/s: Not to be forgoten, congratulations to the two important people in my life.
Congratulation on your Risik Day Dear, and the other one, Congratulation for ur new born baby.
Oh, need i to still mention your names? Nah, you know who you're. Im happy for both of you :')

Monday, November 14, 2011

Biar Mimpi Sampai Ke Bintang

Balik rumah with super-tired brain kadang kadang boleh mendatangkan pelbagai jenis penyakit yang i sendiri tak suka. This few weeks, pelbagai hal i terpaksa settlekan dalam masa yang sangat singkat. tidur pun i terpaksa singkatkan. Tapikan bila otak dah panas, badan panas, kalau hati pun panas memang jawabnya demam lah kan. tapi demam i kali ini bukan demam biasa. luar biasa. sebab ada satu benda tambahan yang panas. MATA!

Oh did i told u yang i dah break-up dengan A? he's useless. he's now with someonelse. not me!

and now, untuk membuktikan i tak kurang hebatnya (this is so poyo) i dah ada crush baru. susahla nak cakap.yea, been observing him for quite sometime but mungkin i terlambat or i terlalu busy kerja sampai tak sempat nak mengurat him kan..hee..dah terlepas. migraine aku satu hari bila tengok dia. malu nak mengaku, sebenarnya kalau tengok dia on tv, sure senyum seorang. i knowwwwwwwwww :/ sighs

and i sendiri tak faham kenapa my randy (oh loveeeeee) must berlakon dengan elfira loy! duluuuuuukan bagus semua gandingan orang indonesia. harus la i tak dapat nak cekik diorang (sebab jauh kan)! Producer yang ini, ish memang saja nak i masuk paper esok dengan headline "elfira loy mati dibunuh kejam " then terpampang muka i dengan tangan kena gari. T.T tskkkkkkkk this is sooooo unfair. kill me kill me kill meeeeeeeeeeeh! (lol)

here you go. tengok lah this pic puas puas. i malas nak tengok. bikin bersyaithan je jiwa ni! :/









p/s: A is for Ariel Peterpan! not my MR.A, he is a good guy!

Mish,
Haha XOXO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...