Monday, November 14, 2011

Biar Mimpi Sampai Ke Bintang

Balik rumah with super-tired brain kadang kadang boleh mendatangkan pelbagai jenis penyakit yang i sendiri tak suka. This few weeks, pelbagai hal i terpaksa settlekan dalam masa yang sangat singkat. tidur pun i terpaksa singkatkan. Tapikan bila otak dah panas, badan panas, kalau hati pun panas memang jawabnya demam lah kan. tapi demam i kali ini bukan demam biasa. luar biasa. sebab ada satu benda tambahan yang panas. MATA!

Oh did i told u yang i dah break-up dengan A? he's useless. he's now with someonelse. not me!

and now, untuk membuktikan i tak kurang hebatnya (this is so poyo) i dah ada crush baru. susahla nak cakap.yea, been observing him for quite sometime but mungkin i terlambat or i terlalu busy kerja sampai tak sempat nak mengurat him kan..hee..dah terlepas. migraine aku satu hari bila tengok dia. malu nak mengaku, sebenarnya kalau tengok dia on tv, sure senyum seorang. i knowwwwwwwwww :/ sighs

and i sendiri tak faham kenapa my randy (oh loveeeeee) must berlakon dengan elfira loy! duluuuuuukan bagus semua gandingan orang indonesia. harus la i tak dapat nak cekik diorang (sebab jauh kan)! Producer yang ini, ish memang saja nak i masuk paper esok dengan headline "elfira loy mati dibunuh kejam " then terpampang muka i dengan tangan kena gari. T.T tskkkkkkkk this is sooooo unfair. kill me kill me kill meeeeeeeeeeeh! (lol)

here you go. tengok lah this pic puas puas. i malas nak tengok. bikin bersyaithan je jiwa ni! :/









p/s: A is for Ariel Peterpan! not my MR.A, he is a good guy!

Mish,
Haha XOXO

1 comment:

  1. oh randy sangat tough. but its so rugi sebab die pendek. ngahaha. tengok *NADACINTA*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...