Sunday, December 18, 2011

Love Life



sebak sekejap kitewwwwww tengok video ni tau :'(

Its kinda funny when we girls tengah-tengah makan and out of sudden ada la seorang buka topic hal hal macamni. Benda biasa sebenarnya. Memang diorang suka bersidang time-time tengah makan. Girls are not like guys. Guys selalu simpan. But girls, their friends are actually their private diaries. A to Z tahu. Haha.

Sekarang ni memang musim penyatuan cinta. Semua orang bertunang, and kahwin. And of coz, kittew kittew yang belum apa-apa ni mula lah cakap macam-macam. bukan mengata orang yang berkahwin tu la. berkata tentang kejodohan ketidakkan kesampaian kittew sendiri-lah. SOBS!

Ahaaaaa. gua chill je. cuma cuma cuma. besar betul kuasa tuhan yang memang kita tak dapat predict at all siapa our future jodoh. Been wondering mine aswell. Siapa lah agaknya right. And girls, please janganlah suka-suka memberi apa apa kenyataan berani mati yang mengatakan "oh, glad I ada bf and I CONFIRMED, He gonna marry me". Sekali esok. Break-up. *claps

Jodoh beb, jodoh. No one knows. Tapi kita still boleh usahakan. InsyaAllah.

p/s: To my girls, lama lagi doe. 5 years to go. Still can continue hunting! XD

Mish,
Anis Haha. XOXO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...