Wednesday, July 04, 2012

Tentang Rasa


Hey guys,



Its already 3.47am and gua masih belum senang hati dengan hasil output assignment gua ni. banyak sangat benda nak perlu dibaca, disemak, ditulis balik etc. tapi gua yang hati tak berapa nak cekal ni, pernah juga rasa mcm dah talarat dengan semua ni. tapi sabar kan separuh daripada iman :))

Assignments, thesis yang memang sah sah leceh nak buat, commitment kerja yang sangat tight, master classes yang dah merampas sebahagian masa rehat (800am- 630pm non stop on saturday), hal hal in between, sometimes makes me feel 24hours isnt enough....tapi semua ni ada reason kenapa Allah s.w.t tetapkan mcmtu :)

Gua rasa letih tu sangat sangat. Tapi bila lagi waktu yang sesuai untuk gua lalui ni semua. gua dah 24tahun, gua perlula fight yang terbaik untuk kehidupan gua. Taboleh nak rasa give give up ni. Kadang-kadang pelik...orang yang dpt rehat 6hrs per day yang still mengeluh penat...they should be thankful kan?

Tak cukup rehat ni sebenarnya banyak bawa changes in me. The bad ones. Which gua sendiri confuse dan tak nakkkk benda-benda ni jadi. Tidur and rest yang cukup tu penting, walaupun lu orang dikurniakan kuasa super shaiya yang tak perlukan tidur. tapi tetap gua rasa tidur tu penting. Haha.

Uncool betul , bila kawan-kawan pun dah start complaint gua dah tak sesabar dulu..gua dah tak cool and pimp (ke? ;p) macam dulu..tapi gua nak lu orang (best buddy gua) faham condition gua ok. maybe bila gua dah less commitment to commit gua akan kembali normal. kalau bukan korang yang nak faham siapa lagi wei..lu orang lah cinta hati pengarang jantung gua :'( hehe. Thank you pada close friend gua yang tak pernah away walau apa pun jadi...gua sayang lu orang *grouphug*

Gua buat semua semua ni untuk mendapatkan brighter future. hehe (gelak sikit). Bersusah-susah dahulu lah orang kata, cewah poyo punya tagline. No, seriously gua rasa, gua perlu fight for it, no matter what. Hopefully tenang la jalan jalan yang bakal mendatang....gua perlukan energy booster!!

Goodnite guys!


Miss & Love,
Haha, 4.04am.











2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...