Thursday, October 02, 2014

haha and insomnia

srrrot srrrot

for the past weeks im chocked by gettin weird fever at night.
malam demam, malam demam. no dengue. well, feel much better tonite.

doctor cakap gua macam biasaaa je tangkas kuat bertenaga hensem etc cumaaaa badan tu ada berhabaaa cikit. so gua redha jela. badang pun kenala demam sekali sekali. penghapus dosa kecil orang kata mih mih.

mumy macam biasala kalau dgr demam sikit, bekejar masak itu ini dan risau mengalahkan menghidap penyakit kronik T.T si anak mula uhuk ehek segala.

but seriously tats the fun part of catchin a fever. bila demam, mulut akan menggeletar secara otometik "mumy~ mumy~" wonder how la if mumy takde. nak panggil siapaaa anakmu ini mengadaaa. he he. dgr cerita kan MR saya agak garang menggendalikan pesakit demam kus kus ni. kussss semangat.

2 minggu tersadai tak sihat, kerja tak berapa nak efisyen. whiccccch is not good. now dah october. lagi 3 months je nak closing. bukan business sj tahu closing, vaaaaaariety of closing lagi yang gua panic kan he he.

goodnight lovelies. semoga esok tak demam lagi! kroh kroh

hugs,
Haha



1 comment:

  1. chill aje..
    kena pegi bercuti gak skali skala ni..
    nahh
    senarai tempat percutian di Malaysia.. sini

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...